Vindmølletrusler: V-bestyrelse skrider hvis politikerne stemmer 'ja'

I aften skal byrådet i Haderslev stemme om det omdiskuterede vindmølleprojekt i Kastrup-Tiset Enge. Men hvis Venstres medlemmer stemmer ja, så tager hele bestyrelsen for partiets vælgerforening i Gram, deres gode tøj og går af 

- Rart der nogen der siger fra

Sådan skriver Rie H på JydskeVestkystens Facebookside, om det efterhånden 5 år gamle vindmølledrama, der kulminerer i aften når politikerne i Haderslev Byråd skal stemme ja eller nej.

 

Væk med de store fugle: Der skal stå 130meter høje vindmøller

Flere end 500 borgere har nemlig skrevet under på diverse protester mod projektets op mod 39 vindmøller. Og det folkelige engagement har Venstres Vælgerforening i Gram lyttet til. Og derfor har de forud for afstemningen i aften, truet de folkevalgte-byrødder:

Vi ønsker ikke at de stemmer for
- Det jeg forholder mig til, er et projekt med 25 til 39 vindmøller, og det ønsker vi ikke der skal stemmes ja til.

- Man kan ikke vedtage det projekt, når der er så stor modstand, som der er, og der er samlet så mange underskrifter mod det, som der er, siger Flemming Døssing, der er formand for bestyrelsen for Venstres vælgerforening i Gram til jv.dk, og det får Thomas V til at skrive dette på Facebook:

- Bravo!

Den samlede bestyrelse har nemlig meddelt Venstres gruppeformand i Haderslev byråd, Holger Mikkelsen, at den samlede bestyrelse går af, hvis han og de andre folkevalgte Venstrefolk stemmer ja til projektet.

9 storke lander på Sørens mark: Men kæmpevindmøllen kommer

Hvad mener du? Er det OK at true folkevalgte på den måde? Og synes du, at 130 meter høje møller skal stå på land eller i havet?