Vognmand-Karl kalder studenter-chauffører for griske: Nogle tager 40.000

Karls drengs kusine bliver student i morgen, og da han hørte at hendes klasse skulle betale 35.000 for studenterkørsel fik han et chok. Nu sender han en vogn, der gør det for 19.800 kr.

Karl mener at studenter bliver udnyttet 'smartenheimere'. Foto: Moldimex.dk
Karl mener at studenter bliver udnyttet 'smartenheimere'. Foto: Moldimex.dk

- I de kommende dage ses nyudsprungne Studenter-glade og håbefulde bliver de kørt rundt med Studenterkørselsvogne overalt i landet-alt summer af idyl og evig lykke !!

- Men  mange steder i landet kører studenterne med tømte lommer - GRISKE firmaer har peppet priserne op  til skyhøje, smagløse niveauer og da studenterne bliver påduttet at der mangler vogne, ja så betaler man for 10 timers kørsel i Storkøbenhavn helt op mod 40000.

Nøgen og debatlysten: Nikita træt af pseudostudenter

 

En dags kørsel, så er vognen betalt
Sådan indleder Karl, der har masser af erfaring i at drive vognmandsforretning, et læserbrev til nationen! om de i hans øjne helt opskruede priser, der præger markedet for studenterkørsel. Karl har transporteret studenter rundt i byer over det meste af landet, og da han sidste år hørte at hans drengs kusines klasse skulle betale 35.000 for deres afsluttende studenterkøretur, så tilbød han at gøre det for 19.800. Selv skal han køre for studenter i Kalundborg på lørdag, og det tager han 14.800 kr for. hans brev - som du er velkommen til at dele på facebook, så der kommer så meget fokus på priserne som muligt, fortsætter derfor således:

 

Ligeså dyrt som en uges tur/retur til Rom
- De høje priser betyder i mange tilfælde, at det 'ældre' køretøj, bliver totalt betalt ved blot een dags kørsel. Uhyrligt!!

- At afkræve 40.000 kr for een dag, svarer til at etlastbils-sættevognstog kan køre på 1 ugestur fra København-Rom  og retur - det får man også ca. 40000 dkk. for.

- Endvidere har disse udbydere i de fleste tilfælde afkrævet studenterne betaling flere måneder før selve kørselsdatoen, ja der kræves endda depositums for kørsler frem til 2018/2019.

Bornholmsk griskhed på Folkemøde: 80.000 for at leje hus med have

- Med indsigt i branchen gennem 25 år mener jeg, at en kørsel i Hovedstaden og Odense-Århus max. skulle koste ca. 20.000 kroner, medens alle andre steder ikke burde koste mere ned 14-16000, alt over disse beløb er griskhed, skriver Karl, men hvad tænker du?

Skal man som vognmand tænke på, at studenter ikke har så mange penge - eller skal man malke dem, fordi man kan?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter