Voldsomt: Opgør om dåsepant endte med lussing og haglgevær

Nogle svenskere bryder sig ikke om folk, der tigger eller samler flasker. Forleden gik en kvinde - der havde fået en lussing af en pantsamler - til angreb med et haglgevær.

- Jeg var der for at få deres pant.

- Jeg troede ikke de havde brug for den.

- Og da de hetzede mig, så gav jeg hende en lussing.

- Det var ikke meningen, at jeg skulle slå hende.

Denne Audi fungerer som samlecentral for flaskesamlere. nationen Sofie blev irriteret på fattig roma: Bad om flasker og kører Audi

Hun ramte mig i maven
Sådan siger Abdoulie, 26-årig hjemløs gambianer, om den meget voldsomme episode, der udspandt sig i mandags i Stockholms sydlige bydel Snösätra.

For selv om Abdouille ifølge avisen Expressen forsøgte at flygte efter at han havde langet kvinden med dåsen en lussing, så blev han jagtet af kvindens mand. Og da han et stykke tid senere vendte tilbage for at hente sin sæk med tomme dåser, så stod kvinden parat med et haglgevær:

Nu er kvinden sigtet
- Hun ramte mig i maven og armen, og jeg kunne ikke gå, fortæller Abdouille til svenske medier, der også kan fortælle, at parret er anholdt, sigtet for drabsforsøg.

Det er ikke første gang en svensker reagerer voldsomt over for en person, der tigger eller samler dåser. Sidste sommer blev en rumænsk mand hjemløs mand dræbt, og medier kan jævnligt berette om overgreb.

Og for fire år siden viste en rapport, at mange af de EU-borgere, der lever i Sverige og ernærer sig ved at tigge, bliver udsat for trusler, stenkast, knivangreb - og at nogle også er blevet overhældt med syre, tændvæske og skudt på med luftgevær.

nationen Tiggere angrebet med skumslukker og vand: Nu må kommunen smide dem væk

nationen Tiggeren græd da ældre mand slog ham og sagde: Find et job

 

1 af 2 Denne Audi fungerer som samlecentral for flaskesamlere.
2 af 2 
127 kommentarer
Vis kommentarer