Voldtægt: Ali håber at 'rigtige Ali' snart bliver anholdt

Efter en voldtægt efterlyste politiet i Esbjerg en mellemøstligt udseende, ung, kraftig mand på cirka 168 centimeter med kort hår og kort skæg, der blev kaldt Ali. Og det har betydet, at Ali på Fanø nu får truende beskeder

Jeg ønsker ikke, at min fremtid bliver ødelagt pga en dum person som blev kaldt 'Ali', mens han voldtog den stakkels kvinde, skriver Ali K, der går i gymnasiet. Modelfoto: Toke Hage
Jeg ønsker ikke, at min fremtid bliver ødelagt pga en dum person som blev kaldt 'Ali', mens han voldtog den stakkels kvinde, skriver Ali K, der går i gymnasiet. Modelfoto: Toke Hage
Følg nationen!

- Kære Ali.

- Vi der kender dig ved du ikke er den skyldige.

- Men jeg kan godt forstå, at du synes det er ubehageligt.

- Og jeg håber også den skyldige snart bliver fundet. Så du kan føle dig godt tilpas igen.

- KH.

Beskrivelsen af ham passer på mig
Sådan skriver Ragnhild K. i en af de 48 overvejende søde kommentarer, 18-årige Ali K. har fået på Facebook siden søndag. Her fortalte han nemlig, at han bliver truet og mistænkt for at stå bag en voldtægt - bare fordi han ligner den mistænkte gerningsmand.

- Hans beskrivelse minder desværre om mig.

- Der er en person, jeg ikke kender (der, red.) skriver til mig 'vi ved godt hvad i gjorde ved en 28-årig kvinde.. vi glemmer det aldrig vi tilgiver det aldrig'.

- Ærligt, jeg er blevet meget træt af, at folk spørger mig hele tiden om det. Og jeg tror at der er mange, der tror at jeg er den mistænkte person, skrev Ali, der har video-beviser på, at han ikke var i Esbjerg 10. november.

Stor krammer - træls
- Håber virkelig at personen, som blev kaldt 'Ali', snart bliver anholdt af politiet, fortsætter Ali K, og Lene K. - som også har skrevet en rar besked - er enig:

- Stor krammer herfra.

- Træls situation, håber de finder gerningsmanden snart, skriver Lene, og Sofie V. skriver også en støttende kommentar:

- Det gør mig virkelig ondt, at du skal opleve den slags beskyldninger og føler dig nødsaget til at tage afstand offentligt og gøre rede for din færden.

- Jeg håber, den skyldige bliver fundet i en fart - både for pigen, for andre kvinder derude, men også for dig, så du ikke skal føle, at man kigger skævt til dig.

- Det har du ikke fortjent, skriver Sofie, men hvad tænker du?

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+