Vrede naboer truer med udsmidning: Jeres handicapbil fylder

Hidsig debat om en handicapbil i andelsforeningen Æblehaven i Frederikshavn. Bestyrelsformand truer med at smide familien og den muskelsvindsyge dreng ud, fordi deres bil er for stor

- Sikke nogle rædderlige naboer!! 

- De sidder jo kun på spring til næste 'ikke acceptable parkering'

- De trænger til en hobby...

Sådan skriver Mia K i en af utallige støtte erklæringer familien Thomsen fra Frederikshavn har fået på Facebook.

 

Søn ramt af muskelsvind
Familiens ene søn er ramt af muskelsvind, og bliver derfor transporteret frem og tilbage i en handicap-bil. Problemet for familien - og for bestyrelsen - er bare at bilen er for stor til at holde på P-pladsen i forhaven, og derfor står på vejen foran huset.

Det er i strid med reglementet, og i den lokale avis har bestyrelsesformanden for de 30 andelsboliger sagt, at der kan stemmes om, at familien skal smides af foreningen, hvis de ikke retter sig efter reglerne.

Ikke acceptabel, skrev bestyrelsesformanden så sent som i går, om familiens handicapbil
Ikke acceptabel, skrev bestyrelsesformanden så sent som i går, om familiens handicapbil
 

Det er ikke for sjov vi har en handicapbil
- Men det er jo ikke for sjov, at vi har den bil. Vi ville da helst undvære den. Men vi har brug for, for det går jo kun en vej med den sygdom, og vores lille dreng har brug for at spare på kræfterne.

- Og jeg ved faktisk ikke engang, hvor vi så skal parkere, hvis vi ikke kan parkere foran huset, siger Carsten Thomsen til nationen!, mens han glæder sig over den massive opbakning til deres søn og bil, der er kommet på Facebook. 2797 likes har støttesiden 'Støtte til Æblehaven fået'. En af dem er Elin F.:

Kæft hvor er de naboer pinlige
- Hvad med at vi ALLE som støtter denne i forvejen hårdt ramte familie, mødte op på deres adresse og demonstrerede og fik vores søde borgmester med.

- Jeg er klar, skriver Elin, og Dorte K håber også at naboerne kommer på andre tanker:

- Stor respekt og kæmpe 'like' til hele jeres lille fighter-familie.

- Har selv et handicappet barn, og ved om nogen hvor hårdt det kan være. At man også indimellem kæmper med det offentlige er træls, meeen naboerne..

- Kæft, hvor er det bare pinligt, skriver Dorthe K.

Reglerne siger at man ikke må parkere på vejen foran huset - men der er ikke plads i forhaven, og man må heller ikke holde permanent på foreningens gæsteparkering. Så hvad synes du, der skal ske?

 

193 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere