Ydmyget og afvist: 71-årig var 'for gammel' til gratis smør

Arla beklager, at en 71-årig fik at vide, at hun var for gammel til et deltage i en smagstest med en pakke gratis smør

- Jeg var i Amagercenteret i lørdags, og ved indgangen til Føtex (ved blomsterne), stod der to unge mænd og delte smør ud.

- Mens jeg læste skiltet, spurgte en af de unge mænd, om jeg brugte smør - og 'ja, det gør jeg da - engang imellem', svarede jeg.

Du skal ha' gratis smør - åh nej, du er for gammel
- Jamen, så skal du da have en pakke smør med hjem og være med i vores smørtest.

Sådan skriver nationens! 71-årige Johnna O i et læserbrev om at gå fra gammel til ubrugelig på 1 sekund. For den unge mand, som ellers var meget venlig, fulgte tilbuddet om en pakke gratis smør op med endnu et spørgsmål.

- Men jeg skal lige høre...hvor gammel er du?

- Åhhh, 71, jamen så er du for gammel. Arlan kan kun bruge folk under 65 år.

Hvordan f... kan man være for gammel til smør?
Og der stod Johnna og tænkte, at det da var noget mystisk noget.

- Hvordan f.... kan man være for gammel til smør?

- Og mener Arla måske også at jeg er for gammel til deres andre produkter, skriver Johnna, der selvfølgelig er glad over, at den unge mand troede at hun var yngre end 65 - men alligevel ikke kan slippe fornemmelsen, at hun var blevet udsat for aldersdiskrimination. Derfor tog hun billeder af skiltet, og sendte læserbrevet til Ekstra Bladet.

- Det der er foregået her er aldeles uacceptabelt, og vi beklager, at den pågældende læser har haft sådan en oplevelse, siger Arlas pressechef til nationen!

-Arla ikke på noget tidspunkt har givet ’ordre’ til bureauet om, at visse aldersgrupper ikke måtte smage produkterne. Vi har af samme årsag givet bureauet en skarp påtale, fortsætter pressechefen, der også er ved at sende en pakke smør til Johnna.

Men hvad med dig? Har du også prøvet at blive diskrimineret på grund af din alder?

0 kommentarer
Vis kommentarer