Annonce:
Annonce:

47-årig blev forelsket i vens 16-årige datter: Nu har de to børn

Andy og Beth blev stormende forelsket, selvom der var mere end 28 år imellem dem. Parret drømmer stadig om at vende tilbage til deres hjemby

Andy og Beth har i dag to drenge og er gift. De drømmer stadig om en dag at flytte tilbage til hjembyen, efter at de blev tvunget til at flytte for to år siden. Foto: Channel 5
Andy og Beth har i dag to drenge og er gift. De drømmer stadig om en dag at flytte tilbage til hjembyen, efter at de blev tvunget til at flytte for to år siden. Foto: Channel 5
Annonce:

Kærligheden har ingen alder, siger man.

Således faldt den dengang 44-årige Andy fra det nordlige Wales da også pladask for den kvinde, der senere skulle blive hans kone.

Alligevel var det ikke alle, der var lige glade for, at buschaufføren Andy havde forelsket sig i sin venindes kun 16-årige datter.

- Selvfølgelig var jeg bekymret for, hvad folk ville tænke om den store aldersforskel, der var i mellem os, siger Andy ifølge The Sun, i tv-dokumentaren 'Age Gap Love', der bliver sendt tirsdag i Storbritannien på Channel 5.

- Derfor kom det også bag på mig, at Beth havde haft tanker om, at hun ønskede mig til mand.

Mørke tider
På trods af de to turtelduers stærke kærlighed måtte de alligevel sande, at den store aldersforskel vendte op og ned på deres fælles liv.

Annonce:

- Den eneste grund til, at jeg gik ud med hende, var fordi, hun havde spurgt mig, om jeg ville. Og selvfølgelig følte jeg mig både beæret og priviligeret over, at hun tænkte sådan.

Lokalbefolkningen var da også alt andet end imponeret over parrets kærlighed.

En morgen kunne Andy således læse ordet 'pædo' skrevet over den minibus, der var hans levebrød.

- For at være helt ærlig var det en virkelig mørk tid. Folk fik mig til at føle, at jeg var et eller andet udyr, fordi jeg så en yngre pige, siger Andy i dokumentaren.

I sidste ende tog parret da også konsekvensen, pakkede deres kufferter og flyttede til Lancashire i England, hvor de har været bosat de sidste to år.

Lykkelig gift
Ud over ægteskabet har de to siden hen også fået to drenge.

- Min drøm har altid været at stifte familie, og jeg følte, at Andy var den perfekte mand til det formål, siger Beth i dokumentaren.

- Jeg ser ham hverken som en gammel mand eller som en far. Overhovedet.

Alligevel drømmer de to stadig om en dag igen at flytte tilbage til Wales.

Annonce:

- Forestil dig, at man har boet 40 år det samme sted. Det er her, min mor bor, min bedstemor. Det gør ondt ikke at være det sted, hvor alle ens minder er, og det bliver bestemt ikke nemmere med tiden, siger Andy.

- Vi bør ikke blive behandlet anderledes end andre. Vi er Beth og Andy, og det er det.

Parret har ikke ønsket at stå frem med efternavn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: