Foråret var kun på hurtigt visit - udsigt til mere sne

De kommende dage vil der falde mere sne ned over danskerne. Vinden tager til, så det igen føles isnende koldt

Forårsbebuderne vintergækker og erantis, som er skudt op ad jorden mange steder landet over, får i de kommende dage endnu et drys sne. For selvom foråret har været på kort visit i marts, så er vinteren endnu ikke parat til at slippe sit tag i Danmark.

- Vi fortsætter med vintervejret i den kommende uge. Der kan fortsat komme snebyger indimellem over hele landet, siger Jeanne Mangerel, vagthavende ved DMI.

- Temperaturerne vil ligge omkring frysepunktet og lidt over. Det bliver tre til fire grader, når det er lunest. De næste dage vil det ikke blæse så meget, men vinden tiltager hen over weekenden, og så vil det igen føles koldere mange steder, siger hun.

Hen over weekenden tager vinden altså til, så den bidende kulde fortsætter.

Men som et plaster på såret for dem, der hungrer efter forår, bliver vejret klart fredag, lørdag og søndag, og der er stor chance for, at vi får solen at se.

Alt i alt må danskerne altså indstille sig på, at vinteren tager endnu en omgang, efter foråret kiggede kort forbi tidligere på måneden.

For der er ikke udsigt til, at temperaturen igen kommer op over de 10 grader, som det var tilfældet i sidste uge.

- Det er der ikke noget, der tyder på, i den kommende uge. Men det er marts, og det betyder, at vi kan få hvad som helst - sådan er det om foråret, siger Jeanne Mangerel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere