TV: Tidlig sexdebut fører til skilsmisse

Piger skal holde benene godt samlet, hvis de ikke vil skillesBliver der hygget igennem under lagnerne i en tidlig alder, så er der større risiko for at blive skilt, frem for hvis lagengymnastikken starter i en senere alder.

TV: Se to sælers sidste farvelkysDet viser en undersøgelse fra University of Iowa foretaget af professoren i sociologi Anthony Paik, som har spurgt i alt 3,793 kvinder.Det viste sig, at 31 procent af de kvinder, som havde deres seksuelle debut som teenagere, blev skilt inden for fem år og 47 procent af dem blev skilt inden for 10 år. For kvinderne, som derimod ventede med at smide kludene, blev kun 15 procent skilt efter fem år og efter 10 år var tallet 27 procent.

TV: Gør grin med Rooneys hårtransplantationSex som 13-årigJannie Vildskær Kristensen var kun 13 år, da hun gik i seng med en fyr første gang. Trods det er hun langt fra overbevist om, at der er større sandsynlighed for, at hun bliver skilt, end der er for de af hendes veninder, der ventede lidt længere.

Se pigernes sex-snak i klippet øverst i artiklen– Men man kan altså godt være et velfungerende ungt menneske, selv om man er meget ung, når man har sin debut, siger Jannie, som får opbakning af veninderne.

TV: Shania Twain falder HÅRDT!

Ekstra Bladet møder dem i Kongens Have, hvor de kæmper sig igennem tunge faglige bøger, noter og diskuterer deres kommende skriftlige eksamen i designteknologi på Københavns Erhvervsakademi, KEA.Alligevel er der tid til en snak om sex og amerikansk forskning. Pigerne fortæller, at der er stor forskel på, hvornår de smed trusserne første gang, men de undrer sig alle over, at debutalderen kan hænge sammen med skilsmisser.Se i indslaget, hvad de mener om undersøgelsen.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer