Annonce:
Annonce:

Se tv-indslaget: Levakovicmedlem i vild burnout

Alpacino Petrovic, barnebarn af det nu afdøde familieoverhoved Dusi, viser i dette videoklip sine evner, i en vild burnout, midt på gaden i København

Annonce:

Det er ikke kun kriminalitet af væreste berigselskarekter, som Levakovicfamilien er kendt for. De har også en kærlighed for dyre biler. Trods at alle er på en eller form for socialydelse, så har de, eller nærmere havde da skat har inddraget en del af bilerne, en vognpark som man normalt kun finder i whiskybæltet.

Nogle af de mest bilglade medlemmer af Levakovic-familien er brødrene Jimmi og Dollar og deres fætter Alpacino, som her ses på videoklippet i en vild burnout midt i Købehavn.

I 2010 fandt politiet Dollar Levakovic i besiddelse af en Mercedes SL500 Cabriolet på tyske plader og med løse prøveskilte. Køretøjet var afmeldt i Tyskland.

I går blev deres tredje fætter Leonardo idømt 60 dages ubetinget fængsel, samt 165.000 kroner i bøde plus sagens omkostninger, i en sag hvor han var tiltalt for at have unddraget den danske statskasse 330.200 kroner i afgifter, efter at have kørt i dyre svenskindregistreret biler i Danmark. Det er ulovligt, da Leonardo er bosiddende i Danmark.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: