Assange til sin mor: WikiLeaks fortsætter

WikiLeaks stifteren Julian Assange, der sidder fængslet i London for anklager om sexovergreb mod to svenske kvinder, har haft besøg af sin mor i sin celle

Julian Assange på vej til retten i London. Assange er lige nu i frivillig isolationsfængsel, men har netop haft besøg af sin mor i cellen.
Julian Assange på vej til retten i London. Assange er lige nu i frivillig isolationsfængsel, men har netop haft besøg af sin mor i cellen.

Den fængslede WikiLeak-stifter Julian Assange har haft besøg af sin mor i cellen.

Den fængslede australske WikiLeaks-stifter Julian Assange fortalte sin mor, at han fortsat vil publicere hemmelige amerikanske telegrammer, de såkaldte WikiLeaks cables, gennem WikiLeaks.

- Hvis denne process har lært mig noget, så er det, at det, WikiLeaks gør, er rigtigt og vigtigt, fortalte den 39-årigeJulian Assange til sin mor.

Læs hvad ekstrabladet.dk skriver om WikiLeaks

Det er den australske TV-station Channel Seven, der har har fået et par spørgsmål videre til Julian Assange i fængslet gennem hans mor, Christine Assange.

Læs: Assanges datingprofil fundet

Assange og WikiLeaks har fremprovokeret vrede og afsky i Washington, efter de offentligjorde 250.000 amerikanske hemmelig-stemplede dokumenter.

Assanges mor kunne også viderebringe den verdensomspændende støtte, der er til Julian Assange og WikiLeaks.

Læs: Demo ved retten hvor Assange fremstilles

Christine Assange fortalte Julian Assange, at der overalt i verden er folk, der støtter WikiLeaks, selvom VISA, Mastercard og Paypal har lukket ned for, at brugere af deres kort kan give penge til organistationen.

- Som mor gør det mig blød om hjertet, at der er så mange mennesker, der støtter op om Julian, fortalte Christine Assange til Channel Seven.