Mand anholdt for at spise 15 katte

Gik efter sorte, buttede katte på omkring tre år

Bliver du lækkersulten af at se på dette billede? Så har du måske noget til fælles med en 50-årig mand fra det nordlige Italien. (Arkivfoto: Polfoto)
Bliver du lækkersulten af at se på dette billede? Så har du måske noget til fælles med en 50-årig mand fra det nordlige Italien. (Arkivfoto: Polfoto)
Følg Nyheder

En 50-årig norditaliensk mand risikerer en længere fængselsstraf og en bøde efter at have givet sig i kast med en lidt usædvanlig kulinarisk hobby.

Under dække af at være dyreelsker, adopterede han i løbet af flere måneder mindst 15 katte fra herberge rundt omkring i den norditalienske provins, Brianza.

Personalet rundt omkring på herbergene blev dog mistænksomme, da manden fandt på bortforklaringer for at undgå rutinekontroller vedrørerende kattenes helbred. Det skriver La Stampa ifølge thelocal.it.

Blev opdaget midt i slagtning
På grund af en stigende frygt for, at manden brugte kattene i en satanisk kult, tog personalet ud til ham og opdagede ham, netop som han var ved at tage livet af en kat, han havde i sinde at spise.

Han indrømmede efterfølgende, at han havde taget alle kattene med hjem for at servere dem for venner og familie.

Ifølge formanden for dyrevelfærdsorganisationen Aidaa, Lorenzo Croce, havde manden meget specifikt spurgt efter sorte katte, der skulle være omkring tre og gamle og ret buttede.

Den 50-årige mand, der altså har erklæret sig skyldig, risikerer en fængselsstraf mellem tre måneder og et år, ligesom han kan riskere en bøde på op mod 110.000 kroner. Sigtelsen lyder på dyremishandling.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt