Annonce:
Annonce:

Fly nødlandede på New York-motortrafikvej

Et fire-personers fly måtte nødlande midt i lørdagstrafikken på motortrafikvej i New York

Annonce:

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Det var angiveligt på grund af resolut og hurtig handlekraft fra en flok vejarbejdere langs motortrafikvejen Major Deegan Expressway i New York forstaden Bronx, at en nødlanding af et Piper fly ikke skabte større skade og ikke mindst medførte nogen dødsfald.

Midt på eftermiddagen, omkring kl. 15 lokal tid lørdag, kom det lille fly i problemer, og pilotens eneste mulighed var åbenbart at bruge den ellers stærkt trafikerede vej som landingsplads.

Flyet med den mandlige pilot og hans to kvindelige passagerer, havde tidligere på dagen sat kursen fra forstaden Connecticut og netop afsluttet en sightseeing-tur, hvor en-motors-flyet havde rundet Frihedsgudinden på spidsen af Manhattan, da motoren fik problemer.

Lavede landingsplads på vejen
- Vi så flyet komme tættere på og flyve langsomt, og så begyndte vi at spærre af for trafikken på motorvejen, så ingen ville komme til skade og flyet ikke skulle ramme bilerne og omvendt. Flyet ramte nogle trætoppe og landede så på vejen, forklarede lederen af gruppen af vejarbejdere på stedet Miquel Lopez fra Department of Transportation.

Efter sigende er ingen af de tre i flyet kommet noget alvorligt til. En af kvinderne fik dog overfladiske skader i hovedet, og alle blev efterfølgende kørt til hospitalet til undersøgelse.

Piloten manøvrerede flyet, så det slet ikke kom i kontakt med nogle køretøjer eller i øvrigt lækkede benzin, som redningsfolkene først frygtede.

Tidligt på aftenen havde myndighederne igen fået fjernet det for motorvejen noget usædvanlige transportmiddel.

Det er blot omkring en måned siden at Bronx-bydelen også lagde grund for en anden spektakulær ulykke, da et tog kørte af skinnerne og fire personer omkom.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: