Tåge letter om få timer

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på en forudgående seksuel forbrydelse, siger efterforskningsleder om fund af død kvinde i vandkant ved Vigsø Strand

Mysteriet omkring fundet af en 36-årig kvindelig asylansøger i vandkanten ved Vigsø Strand søndag eftermiddag bliver muligvis løst inden for få timer.

Kvinden, der oprindelig er fra det tidligere Burma nu Myanmar, obduceres i disse timer ved Retsmedicinsk Institut i Aarhus. Herefter ventes en erklæring i løbet af eftermiddagen at kaste lys over, hvorvidt kvinden har været udsat for noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet, eller om en anden dødsårsag som selvmord er mere sandsynlig.

Læs også:

Centerleder om dødfunden: Hun var sød og velfungerende

- Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at hun har været udsat for en sexforbrydelse forud for sin død, siger lederen af efterforskningen, Andreas Søgaard, fra lokalpolitiet i Thisted til ekstrabladet.dk.

Bilejer meldte sig
Politiet efterlyste i morges ejeren af en sort firehjulstrækker, som blev set i området ved findestedet 7-800 meter fra Vigsø Bugt Feriecenter søndag eftermiddag. Ejeren af en sort Kia meldte sig for kort tid siden, men han havde ikke observeret kvinden eller noget mistænkeligt på den forblæste strand i minutterne inden fundet søndag ved 13,20-tiden.

- Vi vil stadig gerne i kontakt med den gruppe på fem-syv person og en schæferhund, som blev set gå i østlig retning 500 meter fra findestedet. Gruppen blev set af kvinden, der anmeldte fundet, og de gik umiddelbart stille og roligt, siger Andreas Søgaard.

Læs også:

Livløs kvinde fundet ved Vigsø Strand

Den 36-årige kvinde, der kun var iført blå jeans og sort bh, da vidner så hende ligge livløs i vandkanten, blev efter flere genoplivningsforsøg erklæret død på Aalborg Sygehus søndag klokken 15,09.

Ægtemand afhørt
Politiet efterlyser også den beige jakke, mørke t-shirt og det fodtøj, som kvinden havde på, da hun ved halv-et tiden forlod sin base - en 80 kvadratmeter stor hytte ved Vigsø Bugt Feriecenter - for at vaske tøj i centerets vaskerum.

Den 36-årige mor til to har siden 1. september boet i feriecenteret, hvor Hanstholm Asylcenter i øjeblikket lejer 25 hytter.

Afhøringer af kvindens mand og flere af centerets øvrige beboere og personale har ikke gjort politiet klogere på, hvad der ligger bag det mystiske og tragiske fund for knap et døgn siden.

Læs også:

36-årig kvinde erklæret død

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+