Annonce:
Annonce:

Hjerteknust kineser kværner KFC i en uge

26-årige Tan Shen gik ned med flaget, da kæresten droppede hende. Så flyttede hun ind på en KFC-restaurant i en uge

Det er ikke nemt at miste den store kærlighed. (Foto: All Over Press)
Det er ikke nemt at miste den store kærlighed. (Foto: All Over Press)
Annonce:

Det kan være svært at bevare fatningen, når kæresten skrider, og helt galt gik det for den 26-årige kineser Tan Shen, da hun blev udsat for netop det.

Hun kunne ikke holde ud at være i sin lejlighed i byen Chengdu, fordi den mindede hende for meget om eks'en, så hun tog en rask beslutning, og gik ind på en Kentucky Fried Chicken for at spise kyllingevinger. Og det blev hun ved med i en uge.

 

- Jeg havde ikke planlagt at blive der længe, jeg ville bare have nogle kyllingevinger. Men da jeg først var der, og begyndte at spise, besluttede jeg, at jeg havde brug for noget tid til at tænke over tingene, siger hun ifølge Yahoo News.

Kvinde på restaurant: Jesus betaler mad og drinks

De ansatte på fastfood-restauranten, som har døgnåbent, lagde ikke mærke til hende i starten, men blev bekymrede, da de indså, at hun havde været der i dagevis.

Annonce:

- Da vi spurgte hende, om hun var OK, sagde hun, at hun bare havde brug for tid til at tænke. Og så bad hun om endnu en æske kyllingevinger med en ekstra stor bakke pommes frittes, siger den 22-årige KFC-medarbejder Jiang Li Lung ifølge Yahoo News.

Kæmpe selfie-brøler fanget på live-tv

Han tilføjer, at de ikke nænnede at smide kvinden ud fra restauranten, da hun var en betalende kunde, og ikke generede nogen.

Til sidst gik hun da også af egen fri vilje.

- Jeg besluttede, at det bedste var at forlade byen, og tage hjem til mine forældre. Og jeg var led og ked af smagen af kylling, så der var ikke megen idé i at blive der længere, siger Tan Shen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: