Den var ikk' go': Her knalder han Porschen

Overvågningskamera afslører en usædvanlig, seksuel præference

Se den opsigtsvækkende video her

At mange mænd er vilde med biler, er et velkendt fænomen. Men det er nok de færreste, der er SÅ glade for de firhjulede, som manden i videoen ovenfor.

Den yderst bizare video er dukket op på nettet, efter et thailandsk overvågningskamera fangede manden i den lettere penible situation.

Hvorvidt der er tale om forspil, skal være usagt - i hvert fald viser optagelserne, hvordan motorentusiasten først i rolige bevægelser betragter den lækre, hvide Porsche, inden han lægger an til nærmere inspektion af udstødningen (...).

På trods af, lysten måtte forekomme usædvanlig, er præferencen velkendt. Personer tiltrukket af biler og andre maskiner, kaldes således 'mekanofile'.

En af dem, der er stået frem i offentligheden og har talt om sin usædvanlige fetich, er den 62-årige amerikaner Edward Smith.

Mand har bollet 1.000 biler

Han skal ifølge Mirror have indrømmet sex med mere end 1000 biler gennem tiden. CV'et tæller blandt andet flere biler af Ford-klassikeren Mustang og luksusmærket Jaguar - men også flere helikoptere har den 62-årige amerikaner prøvet kræfter med.

Hvordan Porschen i klippet eller dennes ejer har det i dag, melder historien imidlertid ikke noget om.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind