En død og flere kvæstet i Birmingham

En mand er død, og en anden mand og kvinde er alvorligt såret, mens flere også er ramt. Baggrunden for episoden kendes ikke

En død og flere kvæstet i Birmingham

Video: AP

Flere personer er blevet stukket ned i Birmingham i en 'større hændelse', og politiet bekræfter nu, at de har indledt en drabsefterforskning.

- En mand er død på tragisk vis. En anden mand og kvinde har fået alvorlige kvæstelser, og fem andre er også såret, men deres skader menes ikke at være livstruende, oplyser West Midlands Police i en pressemeddelelse.

De blev først kaldt til et knivstikkeri i centrum af Birmingham, og kort efter kom der anmeldelse om flere andre knivstikkerier i området.

- Vi mener, at de episoder, der skete mellem klokken 00.30 og 2.20, hænger sammen, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde de ansvarlige, skriver politiet.

Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix

Termen 'større hændelse' dækker ifølge mediet BBC over, at der har været alvorlige skader, eller at det har udgjort en sikkerhedsrisiko for offentligheden.

- Hændelserne i de tidlige morgentimer er tragiske, chokerende og forståeligt nok skræmmende. Vær forvisset om, at vi gør absolut alt, hvad vi kan, for at finde dem, der var ansvarlige, og prøver at finde ud af, hvad der præcist er skete, siger politiinspektør Steve Graham.

- Det ser ud til at være startet som et stort slagsmål mellem store grupper mennesker, men på et tidspunkt er der trukket og stukket med knive. Dette er meget bekymrende for alle folk, der bor der, siger Andy Street, borgmester i West Midlands ifølge BBC.

Politiet skriver, at de er klar over, at der har været forlydender om, at der også er blevet affyret skud, men det er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt, skriver de på Twitter.

Birmingham er den næststørste by i England, og ifølge BBC er politiets afspærringer tæt på et område, der er kendt for et livlig natteliv for homoseksuelle med barer, klubber og liveoptrædener.

Politiet opfordrer folk til at forholde sig i ro og holde sig væk fra området.

Phil Noble/Ritzau Scanpix
Phil Noble/Ritzau Scanpix