Amalie reklamerede for konkursramt firma: - Bare sød

I programmet 'Med Amalie & mor' kørte Amalie Szigethy rundt i en bil fra Scanleasing, der nu er gået konkurs. Selskabets nedtur har dog ikke ramt realitydronningen

Amalie og hendes mor, Charlotte Lytton Kejser, kørte rundt i en bil fra det nu konkursramte Scanleasing. Foto: TV3/Viaplay
Amalie og hendes mor, Charlotte Lytton Kejser, kørte rundt i en bil fra det nu konkursramte Scanleasing. Foto: TV3/Viaplay
Følg Erhverv

Kender du noget til sagen, eller har du penge til gode? Kontakt journalisten direkte her.

Amalie Szigethy er en af de mange kendisser, som med et hashtag på deres Instragram-profiler har reklameret for det konkursramte selskab Scanleasing.

Realitydronningen smed således et billede op på Instragram sidste år, hvor hun poserer ved en Jeep med hashtagget Scanleasing og ordene:

'Hvordan kan jeg leve uden.'

Et tag
Derfor har Ekstra Bladet kontaktet Amalie Szigethy for at høre, om konkursen har givet hende problemer. Det står da hurtigt klart, at hun faktisk overlevede, selvom hun ikke længere har bilen:

- Jeg gav dem bare et tag (#scanleasing, red.), fordi det er sådan en leasingbil, og så var jeg bare sød. Men efter optagelserne blev bilen bare afleveret tilbage igen, siger hun.

Bilen blev brugt i programmet med det mundrette navn: 'Med Amalie & mor'.

Amalie Szigethy uddyber, at hun ikke siden har haft noget med selskabet at gøre, men at hun nu kører i en bil fra et andet leasingselskab, og at hun betaler på helt almindelig vis.

Som Ekstra Bladet kan fortælle i dag, er der, siden Scanleasing gik konkurs, kommet krav mod konkursboet for 256 millioner kroner. Det kan du læse mere om via nedenstående link:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+