Annonce:
Annonce:

It-koncernen KMD henter ny kvindelig topchef hos TDC

Eva Berneke bliver ny direktør i KMD. Hun har erfaring fra Det Digitale Råd og kommer fra TDCs øverste ledelse

Annonce:
Følg Erhverv

Det bliver Eva Berneke, der skal være ny topchef for de mere end 3000 ansatte i it-selskabet KMD. Hun overtager posten efter Lars Monrad-Gylling, der i sidste uge meddelte, at han stopper som topchef for KMD efter 15 år, oplyser selskabet.

44-årige Eva Berneke forlader dermed TDC, hvor hun har været en del af koncernledelsen.

- Vi har fået en særdeles stærk kapacitet om bord, hvilket vi er meget tilfredse med. KMD går en spændende tid i møde, og vi er sikre på, at Eva Berneke har de rette kvalifikationer, siger bestyrelsesformand for KMD, Léo Apotheker.

Eva Berneke selv siger, at hun længe har fulgt KMD, som hun ser som en af de mest interessante teknologivirksomheder i Danmark:

Annonce:

- Jeg har længe fulgt virksomheden, og jeg kender også KMD fra mit arbejde i Det Digitale Råd. Jeg er sikker på, at det bliver en spændende opgave at være med til at udvikle virksomheden, siger Eva Berneke i en pressemeddelelse.

Eva Berneke har været i TDC i syv år i tre forskellige stillinger i direktionen. Og koncernchef i TDC Carsten Dilling siger, at han ser frem til et fortsat godt samarbejde med KMD med Eva Berneke i spidsen.

Indtil Eva Berneke kan påbegynde jobbet som adm. direktør, vil Lars Monrad-Gylling fortsætte som øverste leder i tæt samarbejde med direktør Carsten Fensholt, der har det daglige ansvar for KMD's forretning.

Eva Berneke er ligeledes medlem af bestyrelserne i Lego, Schibsted og Copenhagen Business School. Hun er desuden medlem af Det Digitale Råd og har på det seneste deltaget i DIs produktivitetspanel.

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune, stat og private i Danmark. Det er blandt andet udbetalinger af løn og sociale ydelser, som KMD står for.

Annonce:

KMD har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har mere end 3000 ansatte.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: