Annonce:
Annonce:

Microsoft trækkes ind i dansk telekrig

Telenor håber at tiltrække flere mobilkunder ved at tilbyde gratis adgang til Microsofts Officepakke

Annonce:
Følg Erhverv

Microsoft trækkes nu ind i den indædte kamp om de danske telekunder. Det sker, når Telenor som en del af abonnementet tilbyder selskabets 600.000 kunder fri adgang til softwaregigantens populære Office-pakke.

Samtidigt får Telenor-kunderne også adgang til storagetjenesten OneDrive, der giver mulighed for at gemme for eksempel dokumenter, fotos og andre filer på en central server.

Med tiltaget håber Telenor at have smidt en trumf i den kamp om de danske telekunder, som det seneste år har betydet, at mobiltelefoni er blevet stadigt billigere, mens både mobil og netkunder får flere og flere tilbud om gratis indhold som for eksempel musik, film, e-bøger, aviser og nu altså også til programmer, der normalt er dyre at bruge.

Annonce:

- Alt for ofte ser man, at de nye, spændende tiltag bruges som lokkemiddel for nye kunder, mens alle dem, der har været kunder i årevis, skal betale ekstra, siger Telenors administrerende direktør, Marek Slacik, med henvisning til, at tilbuddet om adgang til Officepakke og 100 gigabyte plads på OneDrive også gælder Telenors eksisterende kunder.

Ifølge Microsoft er det første gang noget sted i verden, at Officepakken, der igennem mange år har været den mest udbredte, når det gælder tekstbehandling, regneark, database- og præsentationsprogrammer, bliver en del af et mobilabonnement.

- For år tilbage var Office en softwarepakke, som man købte i en butik. I dag er Office noget helt andet - det er en tjeneste, man abonnerer på, ligesom man har et mobilabonnement. For os er det oplagt at gå sammen med Telenor, siger Niels Soelberg, der er administrerende direktør for Microsoft Danmark.

Ifølge Telenor vil adgangen gælder alle kunder med et såkaldt Fri+ familieabonnement, samt alle erhvervskunder med en Fri+ Businessaftale.

Både programmer og OneDrive kan bruges fra alle pc'ere, Mac-computere, tablets og smartphones fra 8. oktober.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: