Annonce:
Annonce:

Metro lukker ned for den danske forretning

Metro lukker tre varehuse i Danmark, mens to varehuse i Glostrup og Aarhus bliver solgt fra

Annonce:
Følg Erhverv

Metro lukker den danske del af selskabets forretning. Tre af Metros fem varehuse i Danmark lukkes derfor, mens varehusene i Glostrup og Aarhus er blevet solgt til selskabet Euro Cater. Det oplyser Metro i en pressemeddelelse.

Det er varehusene i København, Kolding og Aalborg, som lukker, og derfor skal omkring 400 medarbejdere se sig om efter et nyt job. Frasalget af de to varehuse i Glostrup og Aarhus betyder, at 300 arbejdspladser kan bevares.

Lukningen af den danske forretning er ikke nogen overraskelse, da Metro allerede i september meddelte, at selskabet havde planer om lukke den danske forretning, der ikke længere var rentabel.

Baggrunden er, at ledelsen ikke ser muligheder for at skabe vækst på det danske marked. De fem varehuse har ikke været et stort nok antal til, at der har været tilstrækkelige stordriftsfordele at hente.

- Trods en meget ihærdig indsats er det ikke lykkedes os at øge vores markedsandel i Danmark, og derfor har vi nu taget den svære beslutning at trække os ud af det danske marked, siger Charles Kay, der er administrerende direktør for Metro i Danmark.

Foodservice-selskabet Euro Cater, der har købt varehusene i Glostrup og Aarhus, tager de 300 medarbejdere med sig. Euro Cater har i forvejen to varehuse i Danmark.

Varehusene i Aalborg, Kolding og København lukker senest ved udgangen af året.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: