Atypisk bil-rigmand når milepæl

Hans Henning Vestergaard og resten af familien fortsætter med at levere imponerende resultater for deres bilkoncern

Hans Henning Vestergaard forhandler mange forskellige bilmærker, hvilket har gjort ham til en yderst velhavende mand. Foto: Yilmaz Polat
Hans Henning Vestergaard forhandler mange forskellige bilmærker, hvilket har gjort ham til en yderst velhavende mand. Foto: Yilmaz Polat
Følg Erhverv

For første gang nogensinde har bil-rigmanden Hans Henning Vestergaard og hans familie rundet de 100 millioner kroner i indtjening.

Det fremgår af et nyt 2018-regnskab for Autohuset Vestergaard Holding A/S.

Både omsætningen og indtjeningen er langt over tidligere tiders resultater. Eksempelvis var sidste års overskud på 80 millioner kroner en rekord.

I regnskabet beskrives det da også som 'tilfredsstillende'.

Som Ekstra Bladet tidligere har beskrevet findes der flere danske bilfamilier, som er blevet hovedrige på danskerne store interesse i biler.

Atypisk
Mens flere af dem er efterkommere af oprindelige stiftere, er det en anden sag med Hans Vestergaard.

Han grundlagde selv sin virksomhed i 1983, der nu har gjort ham til milliardær. Ifølge Berlingske Business er han landets 83. rigeste med en formue på 1,4 milliarder kroner.

Han har valgt en bred strategi og forhandler derfor 12 forskellige bilmærker, som blandt andet tæller Renault, Volvo, Ford og Peugeot.

I modsætning til mange af de andre rige bilfamilier så importerer han ikke biler fra udlandet. Han forhandler dem udelukkende. Derudover er han også engageret i lastbiler, som er en indbringende kilde for hans koncern.    

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+