Annonce:
Annonce:

Bagedyst-dommers hjertebarn politianmeldt

Fødevarestyrelsens detaljerede liste af svineri efter det seneste besøg hos Granny House er lang. Virksomheden er nu politianmeldt

Ejeren af Grannys House, Rasmus Søndergaard Hansen. Foto: Jakob Jørgensen
Ejeren af Grannys House, Rasmus Søndergaard Hansen. Foto: Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Erhverv

Det var ikke noget kønt syn, da Fødevarestyrelsen 27. oktober aflagde besøg hos konditoriet Grannys House på Gladsaxevej 335 i Søborg.

'Den store bagedyst'-dommer Katrine Foged Thomsen trådte i august ud af direktionen i Grannys House, som hun i årevis har drevet sammen med sin mand, Rasmus Søndergaard Hansen, der ejer virksomheden.

Om det er Katrines Thomsens manglende tilstedeværelse, der skaber udfordringer, skal vi lade være usagt, men det seneste besøg i butikken i Søborg vidner om massive problemer hos Grannys House, der er blevet politianmeldt på grundet særdeles mangelfuld hygiejne og rengøring.

Annonce:

'I virksomhedens kølerum ses indvendig i hjørnet tabte produktrester i farverne rød, brun, sort og hvid af ældre dato, ligeledes ses der på stikvogn store og små grønne pletter med hårvækst på flere hyldeskinner og på bageplader, lyder det indledningsvist i rapporten fra Fødevarestyrelsen, der fortsætter:

'På ventilationsmotoren ses små sorte pletter og på lampen oven over ses også sorte og grønne pletter, i samlinger i loftplader ses sort og grå belægninger, på gulvet ligger der et tykt brunt lag af produktrester i en stor fordybning, der opbevares stikvogne med uemballeret dej i kølerummet', skriver Fødevarestyrelsen, der udover politianmeldelsen har kvitteret med en sur smiley.

Derudover har de konstateret gamle krummer og rester foran opvaskemaskinen, store mængder gamle krummer ved salgsområdets kølebord og sorte prikker i en ødelagt tætningsliste i køleskabet.

'Det kan jeg godt se', lød bemærkningen fra butikkens ejer under besøget.

Ekstra har ringet til ejeren, Rasmus Søndergaard Hansen, for at få svar på nogle uddybende spørgsmål til rapporten.

Annonce:

Men da Ekstra Bladet fredag ringede til Rasmus Søndergaard Hansen, havde han ikke tid til at besvare vores spørgsmål.

- Kan du ikke sende mig en mail med dine spørgsmål, lød det, da vi fortalte, at vi gerne ville spørge ind til rapporten.

Herunder kan du se de spørgsmål, Ekstra Bladet gerne ville have svar på.

Ejeren af Grannys House, Rasmus Søndergaard Hansen, havde ikke lyst til at besvare spørgsmål over telefon, og selvom han bad om spørgsmålene på mail, har han ikke svaret på spørgsmålene.

Her er de spørgsmål, som Ekstra Bladet har stillet:

 • I bliver politianmeldt på grund af manglen på hygiejne og rengøring. Hvad er din umiddelbare kommentar til det, og synes du politianmeldelsen er i orden?
   
 • Den sure smiley kommer efter tre gode smileys i 2020. Hvad er der gået galt i år?
   
 • 'I virksomhedens kølerum ses indvendig i hjørnet tabte produktrester i farverne rød, brun, sort og hvid af ældre dato, ligeledes ses der på stikvogn store og små grønne pletter med hårvækst på flere hyldeskinner og på bageplader, på ventilationsmotoren ses små sorte pletter og på lampen oven over ses også sorte og grønne pletter, i samlinger i loftplader ses sort og grå belægninger, på gulvet ligger der et tykt brunt lag af produktrester i en stor fordybning, der opbevares stikvogne med uemballeret dej i kølerummet'. Hvad vil du tænke, hvis du som kunde læste det om et konditori / café / restaurant, hvor du selv køber mad?
   
 • Har I ændret noget, siden besøget 27. oktober - og hvad vil du ændre fremover, så det ikke sker igen?
   
 • I har mistet jeres elite-smileyer i alle filialer, fordi der også har været problemer med hygiejnen i andre af jeres butikker. Har I et generelt problem med hygiejne?
   
 • Hvem bærer ansvaret for, at tingene ikke er i orden?
   
 • Kommer det her til at få nogle konsekvenser? I så fald hvilke?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: