Casper Christensen: Derfor går jeg ind i hotel-eventyr med milliardær

Komikeren Casper Christensen er hoppet ud i et samarbejde med blandt andre rigmanden Lars Seier. - Det skal være noget, der interesserer mig, fortæller han

Casper Christensen afslører, at han har et tøjmærke på vej udover sit nye samarbejde med Lars Seier. (Foto: Jesper Mortensen)
Casper Christensen afslører, at han har et tøjmærke på vej udover sit nye samarbejde med Lars Seier. (Foto: Jesper Mortensen)
Følg Erhverv

Det nye samarbejde mellem Casper Christensen og milliardæren Lars Seier Christensen går i korte træk ud på, at mens komikeren skal være frontfigur, så skal rigmanden investere millionerne i den nye hotel-portal Nustay.

Det indebærer blandt andet optrædener i tv-reklamer, fortæller den ene halvdel af makkerparret bag Klovn.

- Man tager fx telefonen, når sådan nogen som dig ringer, lægger ting ud på de sociale medier og står vel på mål for det. Derudover kommer der også en tv-reklame, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet. 

Casper C og Lars Seier afslører samarbejde

Det får han en mindre ejerandel for, men han skyder ikke selv penge i hotelportalen, der går ud på at matche kunder med udvalgte fire- og femstjernede hoteller ud fra en kombination af deres svar på en række spørgsmål og oplysninger fra sociale medier.

- Når man laver en tv-reklame, så skal man jo normalt have et eller andet for det, og det kan jo være, at den pris ændrer sig meget, hvis man får en ejerandel i stedet for. På den måde kan man, hvis man fx har masser af penge, som Lars har, yde den vej, og jeg kan så yde en anden vej.

Gik til cykling sammen

Udover de to og den 26-årige stifter Mathias Lundø Nielsen tæller ejerkredsen prominente navne som Pointworld-millionæren Magnus Kjøller og restauratør på michelinrestauranten Henne Kirkeby Kro, Simon Skouboe, søn af milliardæren Flemming Skouboe.

Casper Christensen fortæller, at han selv blev kontaktet af holdet bag Nustay.

- Jeg kender Lars Seier fra nogle velgørenhedsarrangementer, og så kender jeg ham fra cykelløb. Han var blandt andet så sød at invitere mig ned til Vueltaen tidligere, siger han.

Men det nye samarbejde betyder ikke nødvendigvis nye projekter sammen.

- Det ved jeg ikke rigtig, om vi skal. Han er en flink fyr, men nu var det lige noget der interesserede mig, og jeg blev spurgt, men det er ikke sådan, at vi går op og ned ad hinanden og planlægger business-eventyr, siger han.

Det er i øvrigt langt fra første gang, at Casper Christensen kaster sig ud i erhvervseventyr. Udover at driver produktionsselskabet Douglas Entertainment, er han blandt andet også medejer af natklubben Sunday i København.

Tøjmærke på vej

Og nu afslører han, at der er et nyt projekt på vej.

- Jeg har et tøjmærke, som jeg er i gang med lige i øjeblikket, og som primært består af læderjakker. Det kommer snart og er helt nyt. Men det er ikke særligt dansk, for det ligger i Hong Kong, siger han og fortsætter:

- Det er sammen med en kammerat fra Serbien, som flyttede til Australien og derefter til Danmark og nu bor i Hong Kong. Han er tøjdesigner og vi har lært hinanden at kende, men det kan du høre mere om senere.

Han gider kun iværksætteri, hvis det er noget, som han synes er spændende.

- Det skal være noget der interesserer mig. Jeg gider kun kaste mig ud i noget, hvis det eller de mennesker, der er involveret, interesserer mig, siger han.

Casper Christensen planlægger desuden en 'Klovn 3'

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind