Kasi-Jespers nye smykkekæde lukker butikker på stribe: Konkurs

Jesper "Kasi" Nielsen lukker butikker i sin nye kæde Amazing Jewelry, skriver Business

Jesper 'Kasi' Nielsen har flere gange forsøgt at stoppe Ekstra Bladets kritiske skriverier omkring ham. Her ankommer han i 2012 til fogedretten, hvor han forgæves forsøgte at få nedlagt fogedforbud. Foto: Jakob Jørgensen
Jesper 'Kasi' Nielsen har flere gange forsøgt at stoppe Ekstra Bladets kritiske skriverier omkring ham. Her ankommer han i 2012 til fogedretten, hvor han forgæves forsøgte at få nedlagt fogedforbud. Foto: Jakob Jørgensen
Følg Erhverv

Jesper 'Kasi' Nielsen er igen gået konkurs. Denne gang er det med hans tyske Amazing Jewelry GmbH. Det skriver Berlingske Business.

Tilbage i 2012 kunne Ekstra Bladet afsløre, hvordan Jesper Nielsen blev jagtet af skat med et stort millionkrav, og i slutningen af juli det år gik hans håndboldklub AGK konkurs.

Jesper "Kasi" Nielsen, der blandt andet er kendt for at skabe en formue på og siden blive købt ud af Pandora med et kæmpe slagsmål med skat og selskabet til følge, har modvind i Tyskland med sin nye kæde, Amazing Jewelry.

Konkurs
På trods af at Jesper Nielsen har signaleret kraftigt vækst i kæden, er 12 butikker i Tyskland lukket, og det tyske datterselskab er erklæret konkurs.

- Vi har valgt at lukke 12 butikker i alt. Vi vil have ryddet op, så vi kun har dem, der fungerer. Vi vil ikke have butikker, der ikke er lønsomme.

- Det går stærkt med at åbne butikker, og vi kommer til at ramme forkert. Vi har ikke ramt de rigtige lokationer, og vi har ikke fundet det rigtige personale. Særligt i den nordlige del af Europa er det at skaffe kvalificeret personale en stor udfordring, siger Jesper Nielsen til Business.

Bliver kritiseret
Allerede i 2014 kunne Ekstra Bladet fortælle, at Kasi-Jespers navn slet ikke var at finde blandt ejerne i det tyske handelsregister. Udadtil fortalte Kasi-Jesper, at selskabet havde 250 medarbejdere. I det tyske handelsregister stod der imidlertid kun opført 15 medarbejdere.

Ifølge Berlingske bliver Jesper Nielsen og Amazing Jewelry kritiseret af tidligere ansatte, der føler sig dårligt behandlet, når han promoverer vækst og butiksåbninger på sociale medier, og de selv bliver fyret.

- Sådan er business. Jeg kan jo ikke bare stoppe med at åbne butikker, fordi vi lukker en i Bielefeld. Så skal man ikke være i den her branche, siger Jesper Nielsen til Berlingske Business.

Lukninger i Tyskland og konkursen for det lokale selskab har ikke betydning for Amazing Jewelry, forklarer Jesper Nielsen til avisen. Det skyldes, at moderselskabet ligger Schweiz.

Kæmper mod krav
Jesper Nielsen skabte en større formue på at have rettighederne til at sælge Pandora-smykker på de tyske marked. Selskabet købte ham ud for et trecifret millionbeløb.

Men efterfølgende har Pandora og Jesper Nielsen ligget i et kæmpe slagsmål, der er endt i et retsopgør, om, hvad Pandora skylder ham.

Samtidig har han haft en lang række opgør med Skat, der blandt andet omhandlede hans sponsorater af Brøndby IF og håndboldklubben AG København.

I 2013 stiftede han Amazing Jewelry.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+