På ejendoms-eventyr med egyptere

Den tidligere radikale profil og beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Anna Mee Allerslev har købt to luksusvillaer i et erhvervs-eventyr med ukendte egyptere

Anne Mee Allerslev gør comeback som direktør og ejer af flere ejendomsselskaber. Foto: Anthon Unger
Anne Mee Allerslev gør comeback som direktør og ejer af flere ejendomsselskaber. Foto: Anthon Unger

Anna Mee Allerslev gør comeback som direktør og ejer af flere ejendomsselskaber, som hun blandt andet har stiftet sammen med to egyptere.

Trioen har allerede erhvervet sig to ejendomme i henholdsvis Aarhus og Hellerup til en samlet pris på 25 millioner kroner.

Det fremgår af oplysninger fra CVR-registeret og Tingbogen.

Den tidligere radikale beskæftigelses- og integrationsborgmester i København måtte gå af i 2017 efter en massiv skandale, der blandt andet handlede om hendes bryllup på Københavns Rådhus samt kritiske historier om hendes relation til en entreprenør.

Siden har der været stille fra Allerslev, men nu begår hun sig altså professionelt på det glohede boligmarked.

Mondæne adresser
Sammen med de to egyptere Ibrahim Omar Hussein Abdelrehim Tamam og Khaled Omar Hussein Abdelrehim Tammam har hun stiftet i alt fire selskaber, der ifølge CVR-registeret har til formål at købe og sælge fast ejendom.

Anna Mee Allerslevs forretningspartnere er et ukendt blad i dansk erhvervsliv, og det er i det hele taget meget begrænset, hvilke informationer man kan finde om dem.

Ikke desto mindre er de tilsyneladende ved muffen, for trioen har for nylig købt en 221 kvadratmeter stor villa i et luksuriøst kvarter i Aarhus tæt på Marselisborg Slot for 12,7 millioner kroner.

Erhvervelsen af luksusvillaen i Aarhus blev efterfulgt af købet af en 215 kvadratmeter stor liebhavervilla i mondæne Hellerup for 12,4 millioner kroner.

En mindre del af selskabet, der har købt ejendommen i Aarhus, er blevet opkøbt af to andre personer, der har selskaber i byggebranchen.

Ud over de fire selskaber med de egyptiske forretningsfolk er Anna Mee Allerslev også blevet direktør og medejer af et femte selskab, der har købt en ejendom i Charlottenlund for 11,6 millioner kroner i starten af april.

Her ejer hun dog kun omkring en fjerdedel af anparterne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

En presset Anna Mee Allerslev til pressemøde i 2017. I dag er hun direktør i hele seks selskaber - fem ejendomsselskaber og et personligt holdingselskab. Foto: Philip Davali
En presset Anna Mee Allerslev til pressemøde i 2017. I dag er hun direktør i hele seks selskaber - fem ejendomsselskaber og et personligt holdingselskab. Foto: Philip Davali
 

Allerslev er tavs
Ekstra Bladet har ad flere omgange siden årsskiftet forgæves forsøgt at få Anna Mee Allerslev til at sætte ord på ejendoms-eventyret.

'Jeg har læst dine spørgsmål, men har desværre ikke lyst til at deltage, da jeg ikke er en offentlig person længere,' har hun skrevet til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har igen denne weekend skrevet til Allerslev, men uden at modtage svar.

Et af selskaberne, som hun ejer med de to egyptere, har taget navn efter en ejendom i det centrale Aarhus, som kommunen ejer og har udbudt til salg.

Det vides ikke, om trioen har budt eller vundet budrunden, og kommunen står stadig som ejer af ejendommen tæt på vandet.

Det har ikke været muligt at finde kontaktoplysninger på de to egyptere.