Riskær-søn sælger pragtvilla

30-årige Frederik Riskær Pedersen sælger sin luksusvilla i Klampenborg

Frederik Riskær og kæresten Jill Jensby har netop sat deres villa i Klampenborg til salg for 14,2 mio. kr. FOTO: Linda Johansen
Frederik Riskær og kæresten Jill Jensby har netop sat deres villa i Klampenborg til salg for 14,2 mio. kr. FOTO: Linda Johansen
Følg Erhverv

Frederik Riskær Pedersen, der er søn af den kontroversielle erhvervsmand Klaus Riskær, sælger nu sin luksusvilla i Klampenborg.

Den 30-årige Riskær, der for tiden er i vælten grundet problemer med tolkevirksomheden EasyTranslate, satte i starten af september villaen til salg for 14.250.000 kroner.

Det er noget af en sjat mere, end det som han og kæresten Jill Jensby gav for huset i 2017. Her lød prisen på knap 11 millioner kroner.

Du kan læse meget mere om Frederik Riskær, der går i sin fars fodspor herunder:

Slægter far på: Luksusvilla, kaos og konkurser

Luksusvillaen, der er fra 1953, er på 210 kvadratmeter og beskrives af ejendomsmægleren som havende ’masser af wow-effekt’.

Den er formentlig blevet renoveret i sin tid. I hvert fald lød prisen for villaen på 'beskedne' fire millioner kroner i 2012.

Adressen i Klampenborg ligger kun få hundrede meter fra Strandvejen - og nogle kilometer fra barndomshjemmet på Vedbæk Strandvej 322, der ligger længere nordpå af den berømte vej.

Her huserede farmand Riskær under hans storhedstid i slutningen af i 80’erne og starten af 90’erne.

Frederik Riskær har ikke ønsket at svare på Ekstra Bladets spørgsmål i forhold til hussalget.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind