Annonce:
Annonce:

Tryg kan gnide sig i hænderne efter god start på året

Forsikringsselskabet Tryg har vundet på både gynger og karruseller i de første tre måneder af 2017

Annonce:
Følg Erhverv

Mildt vejr og et plus på investeringskontoen har gjort de første tre måneder af 2017 til tre lukrative af slagsen for forsikringsselskabet Tryg.

Med medvind på så godt som alle poster kan Tryg notere sig et nettoresultat på 605 millioner kroner. Små 200 millioner kroner flere end i samme periode sidste år og pænt over forventningen hos de analytikere, der følger selskabet.

- Vi har i første kvartal 2017 opnået et højere forsikringsteknisk resultat og en lavere omkostningsprocent takket være vores effektiviseringsprogram.

- Det underliggende erstatningsniveau er nu på samme niveau som for et år siden, efter at vi i de foregående kvartaler så en forværring, skriver administrerende direktør Morten Hübbe i regnskabet.

Delt op viser Trygs regnskab, at forsikringsforretningen indbragte selskabet 568 millioner kroner i første kvartal, mens investeringer af selskabets penge indbragte 223 millioner kroner.

- Investeringsresultatet var meget stærkt drevet hovedsageligt at et positivt aktiemarked. Det skriver Tryg.

Det var specielt de private kunder, der skæppede i kassen i årets tre første måneder for Tryg. Samlet blev der hentet 2,2 milliarder kroner ind i præmier og udbetalt 1,6 milliarder i erstatninger. Det sendte resultatet i divisionen op med 70 millioner kroner til 268 millioner.

- Resultatet var positivt påvirket af effektiviseringsprogrammer og få vejrskader, skriver Tryg.

Erhvervsforretningen klarede sig til gengæld mindre godt. Tryg har mistet kunder i en solid periode. Derfor er der færre indtægter. Resultatet i erhvervsforretningen faldt med 60 millioner kroner til 79 millioner kroner.

Det var resultatet af færre indtægter og en markant stigning på erstatningerne til 652 millioner kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: