Annonce:
Annonce:

Værtshus-ejer overrasket: - Det er fantastisk

Vicki Larsen, der ejer Sørens Værtshus i København, er i fremragende humør, efter nattens nye genåbningsplan er blevet offentliggjort

Annonce:
Følg Erhverv

- Det er fantastisk - bare det at få de ekstra to timer. Det betyder rigtig meget. Og så at mundbindet er væk på mandag. Alle synes jo, at det er irriterende at rende rundt med.

Sådan lyder det fra bar-ejer Vicki Larsen, der har Sørens Værtshus i København, efter politikerne i nat er blevet enige om en ny genåbningsaftale.

Fra fredag kan hun holde åbent til klokken 24, og på mandag behøver ingen gæster at have mundbind på. Du kan få et overblik over aftalen her.

Selvom hun lidt undrer sig over, at man ikke allerede kan have fuldt åbent fra i dag torsdag, så er det ikke noget, der betyder det store.

- Alle de ting, der har været under corona, har aldrig været fra dag til dag. Det er overordnet godt, at det i hvert fald er fra i morgen, hvor EM starter.

Annonce:

Ud over at hun nu ikke skal bekymre sig over, hvad hun skulle gøre med gæsterne, hvis en af de sene EM-kampe gik i forlænget spilletid og dermed ud over lukketiden, så kan hun også glæde sig over en større omsætning.

- Sidste gang, de ændrede fra klokken 24 til 22, så kostede det mig en nedgang på 50 procent i omsætningen, men jeg tør næsten ikke tro på en tilsvarende stigning.

Overrasket
I forhold til, at mundbindet ryger på mandag, jubler hun både på sit personale og sine gæsters vegne. Samtidig er hun overrasket.

- Det havde jeg godt nok ikke turdet håbe på. De har holdt fast i det så længe, så det er bare dejligt.

Et lille hår i suppen er dog, at det først er fra mandag og ikke allerede i denne weekend, hvor Danmark åbner sit EM.

- Det er lidt irriterende - lad os sige det sådan. Men nogen skal vinde noget, og andre skal give sig. To til tre dage skader jo nok ikke det store.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: