Aller lancerer magasin-pendant til Spotify og Netflix

Mediehuset starter streamingtjenesten Pling, hvor man kan læse alle de magasiner, man vil

Læs alle de magasiner du vil for 99 kroner om måneden.

Sådan lyder muligheden i Aller Medias nye streamingtjeneste, Pling, hvor brugerne kan læse alle de magasiner, de orker, for et fast beløb om måneden.

Abonnementet giver adgang til lidt over 20 titler, der tæller ugeblade, magasiner og såkaldte trendmagasiner, skriver Aller i en pressemeddelelse.

Lige nu er der dog kun 13 udgivelser tilgængelig på Plings hjemmeside, men det tal vil stige, når de næste numre af trendmagasiner, der typisk udgives kvartalsvis, udkommer, oplyser Aller.

Aller Media har store forventninger til den nye tjeneste.

- Det er vores klare forventning, at vi med Pling kan øge det samlede læsertal på flere af vores udgivelser, siger magasindirektøren hos Aller Media, Charlotte Riparbelli, i en pressemeddelelse.

Streamingtjenester som eksempelvis Spotify og Netflix har i løbet af de senere år skabt store ændringer for folks brug af musik, film og tv-serier.

- Med Pling ønsker vi at imødekomme den moderne medieforbruger, der foretrækker et digitalt format, og som i forvejen streamer musik og tv.

- Vi ved fra vores forundersøgelser, at vi med Pling får hjælp til at fastholde vores eksisterende læsere samtidigt med, at vi får mulighed for at tiltrække helt nye læsere, som ikke i forvejen læser magasiner og ugeblade på print, siger Charlotte Riparbelli.

Aller Media understreger, at den digitale tag-selv-bordsløsning ikke er en erstatning for printudgaverne, der lige som store dele af den samlede danske mediebranche har oplevet mere eller mindre markante oplagsfald de senere år.

Samtidig er magasinvirksomheden spændt på at se, hvordan læserne bruger tag-selv-bordet, hvor der er adgang til mange forskellige typer magasiner.

- Det er for eksempel interessant at finde ud af, hvor meget og hvor mange udgivelser brugerne læser samt det typiske titelmiks, når der er ubegrænset adgang til flere end 20 udgivelser, siger Charlotte Riparbelli.

Allers konkurrent Egmont, der blandt andet udgiver Alt for damerne og Hjemmet, bebuder over for Mediawatch, at det vil lancere streamingtjenesten Flipp efter sommerferien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere