Comeback til Giga-millionær

Dømt ude efter konkurs i februar - nu er Finn Helmer på banen igen

Finn Helmer (Foto: Carsten Ingemann)
Finn Helmer (Foto: Carsten Ingemann)

Overraskende forretningsmæssigt comeback i dag til Giga-millionæren Finn Helmer, der ellers blev dømt helt ude af dansk erhvervsliv, da han den 13. februar blev erklæret konkurs ved Skifteretten i Helsingør.

Alt så ellers lyst ud, da han i 2000 solgte NKT-virksomheden GIGA til det amerikanske Intel for 10 milliarder. Et salg som indbragte Finn Helmer selv 330 millioner kroner.

Tretten år senere havde han mistet hele formuen ved en række fejlslagne investeringer, men det var især hans store investeringer i IT-virksomheden ComX, hvor han ejede 50 procent af aktierne, der i februar måned betød, at han blev erklæret konkurs.

Nu har Finn Helmer fået nyt job som administrerende direktør i selskabet LiqTech.

- Jeg er med igen, jeg er på vej fremad. Jeg har noget at lave og noget at rive i, og jeg kan være med til at bygge en ny virksomhed op. Jeg håber, at de ansatte og jeg sammen kan bygge en virksomhed, der bliver lige så mindeværdig som de andre jeg har været med i, siger Finn Helmer til P1 Business.

Målet for Finn Helmer er, at Liqtech, der producerer membraner eksempelvis til rensnings af saltvand til drikkevand, skal blive førende på verdensplan.

- Om det bliver så stort som GIGA ved jeg ikke, men jeg vil være med til at udbygge den position, de har på verdensmarkedet og samtidig gå ind og understøtte nogle processer rundt omkring i verden, som har behov for produktet, siger Finn Helmer.

Virksomheden Liqtech er noteret på OTC-børsen i USA af finansmanden Aldo Petersen, som også er bestyrelsesformand for virksomheden.

Hør historien om Finn Helmers konkurs og comeback i P1 Business torsdag klokken 13.03.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere