Norvig sælger med kæmpe tab

Peter Norvig og konen Hanne Nørrisgaard lider tab på 21 millioner kroner efter hussalg. Køberen af deres pragtvilla er erhvervsmanden Lars Kolind.

Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard har netop solgt deres hus til 45,5 mio. kroner, men pengene ryger fluks videre til de kreditorer, som har pant i boligen. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard har netop solgt deres hus til 45,5 mio. kroner, men pengene ryger fluks videre til de kreditorer, som har pant i boligen. (Foto: Lars Poulsen)

Endelig lykkedes det.

Efter at have haft deres hus til salg i mere end et år kan kendis-mægleren Peter Norvig og hans kone, Hanne Nørrisgaard, nu rykke videre og overdrage nøglerne til nye ejere.

Parret endte med, at få 45,5 mio. kroner for deres kæmpe villa kaldet ’Tusculum’, som ligger direkte ud til Bagsværd Sø.

Som Ekstra Bladet kunne afsløre i papiravisen mandag, så er køberne erhvervsmanden og tidligere Oticon-direktør Lars Kolind og hans kone, Vibeke. Kolind-parret kan glæde sig over, at de fik høvlet en god bid af den oprindelige udbudspris.

Se også: Norvig erkender overpris på villa

Således forsøgte Norvig og Nørrisgaard at få 68 millioner kroner for palæet i maj 2012, men endte altså med at gå 22,5 millioner kroner ned i pris. Den sidste udbudspris var 58 mio. kroner.

Røg med i faldet

Salgsprisen er næsten identisk med den pris, som Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard gav for palæet i 2002. Dengang måtte de slippe præcis 45 mio. kroner for huset, der i lang tid blev betegnet som Danmarks dyreste.

Med købet slog parret fast, at livet som ejendomsmægler i de brølende 00’ere var en farbar vej til enorm rigdom.

De to Nybolig-mæglere tjente styrtende med penge, og i flere år havde de jetset-status med plads på første parket i Parken sammen med Flemming Østergaard.

Se også: Peter Norvigs multimillion-villa i kæmpe prisfald Peter Norvigs multimillion-villa i kæmpe prisfald

Resten af historien kender vi: Ejendomsmarkedet kollapsede og de, der ikke havde vist rettidig omhu, røg med i faldet.

Det gjaldt også Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard. I dag har parret afhændet alle deres 22 Nybolig-butikker, og salget af ’Tusculum’ løser langtfra parrets lommesmerter.

Belånt for 66,5 mio.

Huset er nemlig belånt med 66,5 mio. kroner.

Det betyder, at parret kommer ud af handlen med et minus på 21 mio. kroner.

Se også: Kendis-mægler dropper Nybolig Kendis-mægler dropper Nybolig

Penge, som de skal skrabe sammen i deres nye job som sælgere af boligprojekter for virksomheden Living Homes. Det har ikke været muligt at få fat på Peter Norvig for en kommentar.

1 af 2 Villa 'Tusculum' ligger direkte ud til Bagsværd Sø. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard har netop solgt deres hus til 45,5 mio. kroner, men pengene ryger fluks videre til de kreditorer, som har pant i boligen. (Foto: Lars Poulsen)
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen