Joe & The Juice solgt

Svensk kapitalfond køber Joe & The Juice

Joe & The Juice har fået svensk kapitalfond som hovedaktionær. (Foto: Rumle Skafte)
Joe & The Juice har fået svensk kapitalfond som hovedaktionær. (Foto: Rumle Skafte)

Amerikanske forbrugere i Californien og New York skal også snart drikke friskpresset, dansk juice. Det er i hvert fald ambitionen for chefen i vækstvirksomheden Joe & The Juice.

Den har netop fået en svensk kapitalfond som hovedaktionær - og dermed ny økonomisk pondus til fortsat, hastig ekspansion, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

I weekenden har Valedo Partners og de to nuværende ejere af Joe & The Juice, Kaspar Basse og Johan Wedell-Wedellsborg, lukket forhandlingerne. Kapitalfonden, der fokuserer på at investere i mindre vækstselskaber i Norden, bliver ny hovedaktionær. Med i ejerkredsen i den nye konstruktion er også fortsat de to nuværende hovedaktionærer samt ca. 15 ledende medarbejdere i kæden.

Målet er, at Joe & The Juice kan fortsætte de seneste års vækst med etablering af nye juicebarer.

- Dette partnerskab giver os helt nye muligheder for at fortsætte væksten. Vi får både en optimal kapitalstruktur samt ny ekspertise, siger adm. direktør Kaspar Basse til Jyllands-Posten

Han etablerede juicekæden i 2002 med åbning af den første butik i København. Tallet er nu 52 i en række lande. Omsætningen landede i 2012/13 på 145 mio. kr. - og vil ifølge Kaspar Basse i år nå 200 mio. kr. i takt med endnu flere butikker. Den seneste tid er der åbnet endnu en juicebar i København samt i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer