Damgaard-bror i boligknibe

Køberne står ikke ligefrem i kø for at hoste op med de 68 mio. kroner som Preben Damgaards villa ved Øresund koster. Hans palæ har stået til salg i 546 dage

Erik Damgaards bror Preben har problemer med at få solgt sin villa i Hellerup (Foto: Steen Wrem)
Erik Damgaards bror Preben har problemer med at få solgt sin villa i Hellerup (Foto: Steen Wrem)

De velhavende har også bekymringer.

Det må Erik Damgaards bror Preben – der også tjente en milliard kroner på salget af software-virkomsheden Navision i 2002 – erkende.

Han har af flere omgange forsøgt at sælge sit pragtpalæ kaldet ’Oktanten’, som ligger på en af Hellerups fineste adresser på A. N. Hansens Allé 38 og med direkte udsigt ud over Øresund.

Foto: Privat Kendte God for 100 mio. kr.: Nygifte Erik er stadig ved muffen

Men uden held. Og nu forsøger han igen og med samme pris som sidst.

Stået til salg i 546 dage
Ifølge boligsiden Boliga.dk var villaen i 2010 til salg i 61 dage til 79 millioner kroner.

Og i 2011 var den så til salg i 406 dage – denne gang til 68 millioner kroner.

Se også: Damgaard koster banker halv mia. Damgaard koster banker halv mia.

Senest er huset så sat til salg i februar i år, og nu har det stået til salg i 79 dage. Prisen er stadig 68 millioner kroner.

Altså har huset officielt stået til salg i 541 dage.

Set huset her

Huset er ejet af ’Ejendomsselskabet Oktanten’, der ifølge de officielle registre er ejet af både Erik Damgaard og Preben Damgaard. Til Ekstra Bladet fortæller Preben Damgaard dog, at det alene er ham, der ejer huset. Han bekræfter også, at det er til salg, og at det har været lejet ud i en periode, men ellers vil han ikke kommentere salget.

Landets næstdyreste
Prisen på 68 millioner kroner gør huset til det næstdyreste i kongeriget. Det dyreste er stadig en villa på Taarbæk Strandvej ejet af kronprins Frederiks ven Peter Warnøe. Det koster 77,9 mio. kroner og har været til salg i 1107 dage.

’Oktanten’ bør i øvrigt ikke forveksles med det meget omtalte ’Bella Vista’ på Hambros Allé i Hellerup, som i 2011 blev solgt til ejeren af Fitness World, Henrik Rossing.

Huset blev kendt, fordi Erik Damgaard i 2008 solgte det for svimlende 75 millioner kroner til eksbokseren og ejendomsspekulanten Hans Henrik Palm, der siden gik konkurs med et brag.

1 af 2 Sådan ser Preben Damgaards pragtvilla ud. For 68 mio. kroner får man 418 m2 bolig og 21 rum i tre plan. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Erik Damgaards bror Preben har problemer med at få solgt sin villa i Hellerup (Foto: Steen Wrem)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere