Udskældt rigmands firma erklæret konkurs

Hobevis af utilfredse kunder i boligudlejningsfirmaet Scandia Housing begærede for nogle uger siden rigmanden Peter Høyers firma konkurs, og nu er det en realitet

Rigmanden Peter Høyers udskældte boligudlejningsfirma Scandia Housing er blevet erklæret konkurs af kunderne. (Foto: Peter Jeppesen)
Rigmanden Peter Høyers udskældte boligudlejningsfirma Scandia Housing er blevet erklæret konkurs af kunderne. (Foto: Peter Jeppesen)

Det udskældte boligudlejningsfirma Scandia Housing, der har rigmanden Peter Høyer i spidsen, er nu blevet erklæret konkurs efter de utilfredse kunder begærede firmaet konkurs for et par uger siden.

Det skriver Børsen.dk.

Konkursbegæringen kom efter flere måneders uro med rasende og utilfredse kunder, der hver havde flere tusinde kroner tilbage i firmaet, som de ikke havde fået udbetalt i husleje.

Læs også:

Se også: Rigmand sender ansatte hjem og Se også: Kunderne raser over rigmand og hans boligselskab

Ejeren Peter Høyer, sagde ellers i den forbindelse til ekstrabladet.dk, at der ikke var nogen store problemer.

- Jeg vil ikke sige store problemer, enhver kan jo indgive en konkursbegæring, men vi har da nogle udfordringer foran os, sagde han kort efter konkursbegæringen.

Læs også:

Se også: Rigmand stifter nyt million-firma inden konkursbegæring og Se også: Udskældt rigmands boligselskab begæret konkurs af kunderne

Kunderne kan nu også risikere at miste det depositum, som deres lejere havde indbetalt til Scandia Housing, da de flyttede ind.

Det er nemlig kunderne og dermed udlejerne, som hæfter for det depositum i sidste ende og ikke Scandia Housing, selv om pengene blev indbetalt til dem.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere