Don Ø jages af Skat

Skat mener Flemming Østergaard mangler at betale et tocifret millionbeløb i Skat

Flemming Østergaard – også kendt som Don Ø – har nu ikke bare Bagmandspolitiet på nakken. Skat mener nemlig, at han har betalt alt for lidt i skat og har derfor anlagt en sag mod Parkens tidligere formand.

Ekstra Bladet erfarer fra en række kilder med indgående kendskab til sagen, at Skat mener Don Ø mangler at betale over 15 mio. kr. i skat.

Sagen er så alvorlig, at det ifølge Ekstra Bladets oplysninger i værste fald kan ende med en sigtelse for skattesvig.

Helt konkret mener Skat, at det er lodret forkert, at Flemming Østergaard i årevis kun har betalt selskabsskat på 25 procent af sine mange indtægter fra Parken herunder de millionstore ’særlige honorarer’, som han hvert år fik. Alene på den post scorede Don Ø fra 2003 til 2009 omkring 26 mio. kr., og Skat anslår Don Ø’s samlede gevinst i Parken til omkring 70 mio. kr.

I aftalen mellem Parken og Don Ø er det Flemming Østergaards private firma Flemming Østergaard Management, der står som modtager af de store honorarer. Derfor har løvekongen i mange år kun betalt skat af omkring en fjerdedel af de mange millioner, han tjente i Parken.

Men Skat hævder altså, at det i høj grad er privatpersonen Flemming Østergaard, der har tjent pengene og ikke hans firma.

Hverken Flemming Østergaard eller Skat ønsker at kommentere sagen over for Ekstra Bladet.

LÆS MERE I EKSTRA BLADET

- Don Ø forgyldt af Parken

- Ekspert: Klassisk sag

- Helt usædvanlig løn

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere