Hemmelige mails skal fælde Don Ø

Politiet mener at have hemmelige e-mails, der kan sende Don Ø i fængsel i årevis

Politiet mener at have håndfaste beviser mod Parken-formand Flemming Østergaard, beviser der i værste fald kan sende den detroniserede løvekonge i fængsel i årevis.

Ekstra Bladet erfarer således, at politiet ud over en række telefonopkald, hvor Østergaard personligt ringer og køber aktier for Parken-penge også er i besiddelse af en stribe mails, som spiller en nøglerolle i politiets forsøg på at sende Don Ø bag tremmer.

Elektroniske beviser
Netop de elektroniske beviser er helt centrale i sagen mod Flemming Østergaard, der sammen med blandt andet Jørgen Glistrup og to andre personer er tiltalt for at have manipuleret med Parkens aktiekurs, hvilket kostede selskabet 113 mio. kr. og sikrede Østergaard en gevinst på 15 mio. kr.

Politiet har blandt andet konfiskeret en computer, hvori man har fundet en række særdeles problematiske korrespondancer, hvor Don Ø selv giver en lille lukket kreds af Parken-folk instrukser på, hvordan de skal holde hånden under kursen, mens Jørgen Glistrup er på hospitalet.

– Det er korrekt, at båndede samtaler samt en række emails spiller en vigtig rolle i forbindelse med tiltalen. Men vi vil vente med at forklare yderligere detaljer fra de enkelte, før vi kommer tættere på hovedforhandling, forklarer vicestatsadvokat hos Bagmandspolitiet Hans Fogtdal til Ekstra Bladet.

Flemming Østergaard holdt fest, da han for nyligt fyldt 70 år. Politiets 'gave' til ham er en anklage for kursmanipulation. Foto: Jakob Jørgensen Vagthund Don Ø’s totale nedtur Don Ø’s totale nedtur

LÆS MERE I EKSTRA BLADET:

Historisk sag om kursfusk

Don Ø: 'Jeg er jo bare den lille mand'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere