Carlsberg-boss fremlægger ny strategi næste år

Cees t'Hart vil bruge den kommende tid på at udarbejde en ny strategi for koncernen, som er klar næste år

Det kvartalsregnskab, som Carlsberg præsenterede onsdag, var samtidig det første med hollandske Cees t'Hart som administrerende direktør.

Han har afløst Jørgen Buhl Rasmussen og har dermed også arvet de udfordringer, som koncernen har bakset med de senere år, herunder et underdrejet østeuropæisk marked.

Men den tidligere direktør for mejerikoncernen Royal Friesland Campina er i fuld gang med at kigge på, hvordan han får løst problemerne.

I forbindelse med regnskabet siger han således i en pressemeddelelse:

- Efter at være kommet til Carlsberg i midten af juni er jeg ved at lære koncernens muligheder og udfordringer at kende.

- Mens jeg er glad for medarbejdernes entusiasme og engagement, anerkender jeg også, at vi er nødt til at tage yderligere skridt for at indfri det fulde potentiale i selskabet.

- I den forbindelse har vi igangsat en proces, hvor vi reviderer koncernens strategi med henblik på at genskabe og styrke vores finansielle fleksibitet yderligere. Resultatet af denne proces bliver meddelt i første halvdel af 2016, siger han.

Cees t'Hart tiltrådte 15. juni. Allerede i februar meddelte bestyrelsen ved ansættelsen af hollænderen, at en af hans fornemste opgaver ville være at udstikke en ny retning for bryggerikoncernen.

0 kommentarer
Vis kommentarer