Dansk direktør død efter cykelulykke

Hartmann-direktør Ulrik Kolding Hartvig er tidligere i dag død i en alder af kun 48

Administrerende direktør for emballage-virksomheden Hartmann Ulrik Kolding Hartvig er død efter en cykelulykke. Han blev 48 år. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Administrerende direktør for emballage-virksomheden Hartmann Ulrik Kolding Hartvig er død efter en cykelulykke. Han blev 48 år. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Direktør for emballageselskabet Hartmann Ulrik Kolding Hartvig er tidligere i dag død efter en cykelulykke.

Det oplyser selskabet i en selskabsmeddelelse.

Ulrik Kolding Hartvig blev kun 48 år.

'Vi er dybt berørte over Ulriks pludselige og alt for tidlige død. Ulrik var højt respekteret og særdeles vellidt, og vores tanker går til hans hustru, døtre og familie i denne svære tid,' lyder det i en skriftlig kommentar fra Hartmanns bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen.

Forbedrede overskudsgrad
Ulrik Kolding Hartvig tiltrådte som administrerende direktør for Hartmann i 2013. Han kom fra en stilling som senior vice president i ingeniørvirksomheden FLSmidth.

Hartmann er verdens største producent af æggebakker og producerer samtidig også frugtemballage samt maskiner til fremstilling af emballage.

Da Ulrik Kolding Hartvig tiltrådte direktør-stillingen i 2013, var virksomhedens overskudsgrad 9,4 procent. I det seneste regnskab fra 2016 var den øget til 11,8 procent.

Hartmann omsætter for to milliarder kroner om året og har omkring 2000 ansatte på verdensplan.

Finansdirektør overtager
I den kommende tid vil Hartmanns finansdirektør, Marianne Rørslev Bock, fungere som administrerende direktør indtil en ny, permanent afløser er fundet.

'Hartmann er godt rustet til at håndtere denne tragiske situation, da Marianne også påtog sig opgaven som konstitueret administrerende direktør med stor dygtighed i et halvt år tilbage i 2013,' lyder det fra bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen.

Midt- og Vestsjællands Politi, der dækker Roskilde, hvor Ulrik Kolding Hartvig boede, afviser, at ulykken er sket i deres distrikt.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere