Danske pepperoni-konger sælger livsværk for halv milliard

Virksomheden DK-Foods, der er Europas førende pepperoniproducent til pizzaindustrien, er blevet solgt til kapitalfond

De to danskere, der er Europas førende pepperoni-producenter, kan se frem til en bunke millioner. (Foto: Jakob Jørgensen)
De to danskere, der er Europas førende pepperoni-producenter, kan se frem til en bunke millioner. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den midtjyske duo Steffen Ramsgaard og Per Fischer Larsen har solgt deres virksomhed DK-Foods, der er Europas førende pepperoniproducent til pizzaindustrien.

Det skriver Børsen.

Køberen er kapitalfonden Maj Invest, der overtager 70 procent af virksomheden for en pris på omkring 500 millioner kroner, erfarer erhvervsavisen.

Virksomheden startede i 2003, og pepperoni-kongerne beholder altså de 30 procent.

- Da vi startede, var vi sikre på, at ingen af vores børn skulle overtage. Derfor har vi hele tiden været bevidste om, at der var nogle andre, som skulle drive det videre, så virksomheden også ville eksistere om 20-30 år. Og nu passede det så med, at den rigtige partner dukkede op, siger Per Fischer Larsen, direktør og medejer til avisen.

Han skal nu være ansat, hvilket han lige skal vænne sig til.

- Når man er i en salgsproces, bliver man bevidst om, at vi også sælger vores selvstændighed. Nu bliver vi ansatte, og det er jo en helt anden situation, men vi tror på et godt ægteskab, siger Per Fischer Larsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen