Dating-kongen går solo: Så meget tjener han

Morten Wagner tjener bunkevis af millioner på sine hjemmesider, heriblandt dating.dk

Dating.dk har været en guldrandet forretning for Morten Wagner. Foto: Jan Unger
Dating.dk har været en guldrandet forretning for Morten Wagner. Foto: Jan Unger

Et trecifret millionbeløb kostede det for datingkongen Morten Wagner og hans far at købe deres to partnere Peter Johan Sønderby og Henrik Back ud af Freeway-koncernen, der blandt andet står bag hjemmesiderne Dating.dk og Lejebolig.dk.

Og et kig på de seneste år regnskaber for selskabet viser da også, at koncernen hvert år er garant for masser af millioner i indtægt, omend det seneste regnskab er det mindst prangende i mange år.

I løbet af de sidste fem år løber det samlede overskud op på 127 millioner kroner. Derudover har ejerkredsen trukket mere end 110 millioner kroner ud af firmaet.

Dating er guld værd
De solide fortjenester skyldes især den populære hjemmeside dating.dk, der løfter en stor del af forretningen. På de fem år har datingportalen skaffet et plus på kontoen på omkring 90 millioner.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

På sin Facebook-side skriver Morten Wagner, der også har været medejer af den eksklusive natklub Sunday, at de to partnere gerne ville videre med andre projekter efter 19 års samarbejde.

'Henrik driver et stutteri og Peter har haft stor succes med luxplus.dk. Det er jo lidt specielt, når koncernen har været vores liv i så mange år siden vi var helt unge. Men alting har sin tid,' skriver han blandt andet.

Pressefoto: COMER SOFUS
Pressefoto: COMER SOFUS
 

Fortsætter med investeringer
Freeway-koncernen har investeret i en lang række hjemmesider og it-virksomheder. Og det vil man forsætte med at gøre. 

På Facebook opfordrer Morten Wagner således potentielle iværksættere, der har en god ide, til at skrive til ham.

'Sidder I med et fedt projekt og mangler erfarne folk og måske kapital til, at komme videre. Så er det måske os i skal skrive til.'

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere