Direktøren for Fætter BR er blevet fyret

Direktør for Top-Toy, som står bag de kendte legetøjskæder Fætter BR og Toys'R'Us i Norden er blevet fyret af Kapitalfonden EQT. Dårlige resultater ligger bag fyringen

Foto: /ritzau/Søren Sielemann
Foto: /ritzau/Søren Sielemann

Kapitalfonden EQT, der ejer legetøjskæden Fætter BR, fyrer nu direktøren Søren Torp Laursen på grund af dårlige resultater.

Det sker efter kort tid som direktør. De forventede resultater er ikke blevet indfriet, og det får nu konsekvenser for Søren Torp Laursen.

Ifølge Berlingske Business er der tale om et katastroferegnskab i legetøjskæden.

Top-Toy, der er Danmarks største legetøjsforhandler, har været ramt af et stort milliontab. I en pressemeddelelse fra november udtalte den nu afgåede direktør, at købelysten hos forbrugerne har været mindre grundet dårligt vejr i forårs- og sommerperioden:

'Vores vigtige forårs- og sommersæson har lidt under det dårlige vejr, vi har haft i hele Norden, så købelysten har været mindre hos forbrugerne, når det kommer til udendørslegetøj', udtalte Søren Torp Laursen i pressemeddelelsen.

Et underskud på 38 millioner og en omsætning på 3,4 milliarder for seneste regnskabsår skyldes ifølge den fyrede direktør også et nyt IT-system. Han kaldte i samme ombæring resultatet for utilfredsstillende.

Søren Torp Laursen har kun fungeret som direktør for Top-Toy siden april 2016. Nu er han fyret. Foto: PR
Søren Torp Laursen har kun fungeret som direktør for Top-Toy siden april 2016. Nu er han fyret. Foto: PR
 

56 kommentarer
Vis kommentarer