Dyne-Larsen smider bombe: Vil udfordre IKEA med nyt projekt

Dynekongen Lars Larsen drømmer om et nyt projekt, der skal tage kampen op mod IKEA

Her ses Lars Larsen til reception på Christiansborg for at hylde de danske OL-medaljetagere (Foto: Jens Dresling/ritzau)
Her ses Lars Larsen til reception på Christiansborg for at hylde de danske OL-medaljetagere (Foto: Jens Dresling/ritzau)

Lars Larsen plejer at have et godt tilbud, men nu har han også fået en god ide. Han vil tage kampen op den svenske bolighus-gigant IKEA.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Ifølge dynekongen drømmer han op at bygge en række mindre bolighuse på omkring 10.000 kvadratmeter. IKEA's nuværende varehuse i Danmark er alle omkring 30.000 kvadratmeter store.

- På længere sigt har jeg en drøm om, at vi kan lave noget, der ligner et mini-Ikea. Bolighuse, som skal indeholde nogenlunde samme produkter som Ikeas. Men husene skal som udgangspunkt ikke være så store som Ikeas, siger Lars Larsen til Midtjyllands Avis.

Lars Larsen ejer i forvejen selskabet IDdesign, som står bag møbelkæderne Ilva og Idémøbler. De skal sammen med Jysk danne grundlaget for de nye bolighuse.

- Det skal være et stort hus, hvori der ligger en Jysk, en Ilva, og der kan ligge forskellige andre af mine firmaer. Men de skal drives samlet. Det skal være et sted, hvor der er alt til boligen. Det skal prøves af på et tidspunkt, siger Lars Larsen til Midtjyllands Avis.

Det er uklart, hvor langt 68-årige Lars Larsen er med projektet, ligesom han heller ikke fortæller, hvor han har tænkt sig, at de skal ligge.

Se også: Danmarks rigeste familier afviser skattely

Se også: 'Dyne-Larsens' firma taber i retten: Ville forbyde firmas navn

Se også: Dyne-Larsen har udeladt børnene: Her er de tre mænd, som får magten

Den knap 80 år gamle søvilla i engelsk landstil ligger ved bredden af Julsø med udsigt til Himmelbjerget. De 576 kvadratmeter skal restaureres helt i bund med oprindelige materialer - et millionprojekt af flere års varighed. (Foto: Ernst van Norde) Samfund - 21. maj. 2017 - kl. 09:18 Jysk-arving køber villa til 20,5 mio.

Lars Larsen på sin 60 års fødselsdag i 2008 (Foto: All Over Press)
Lars Larsen på sin 60 års fødselsdag i 2008 (Foto: All Over Press)

Dyne-Larsen er god for 26 milliarder, men har tidligere udtalt, at han og konen lever for mellem 600.000 og 800.000 kr. om året. (Foto: Ole Frederiksen) Tæt på Sådan blev han rig: Hård hund bag jovial facade

110 kommentarer
Vis kommentarer