Efter dramatisk fyring: - Han har bare også haft en anden side

Nogle gange er nogen utro, siger Stadil efter den dramatiske fyring af en direktør

- Søren (Den fyrede direktør, red) er en utrolig vellidt og en flink fyr, men han har bare også haft en anden side, fortæller Hummel-ejeren uden dog at ville gå i dybden med, hvad det er for en anden side. Foto: Esben Nielsen
- Søren (Den fyrede direktør, red) er en utrolig vellidt og en flink fyr, men han har bare også haft en anden side, fortæller Hummel-ejeren uden dog at ville gå i dybden med, hvad det er for en anden side. Foto: Esben Nielsen

Den administrerende direktør i Hummel-koncernen, Søren Schriver, stopper med øjeblikkelig virkning, oplyste selskabet torsdag.

- Jeg er alt i alt meget chokeret over det, der er kommet frem, og samtidig også ked af det. Jeg har arbejdet tæt sammen med Søren Schriver i næsten 20 år, sagde selskabets ejer og bestyrelsesformand Christian Stadil.

Se også: Stadil fyrer Hummel-direktør: - Jeg er meget chokeret over det, der er kommet frem

Men hvad i alverden er det dog, Søren Schriver har gjort siden har skulle fyres med øjeblikkelig virkning?

Det er endnu uvist, men I Berlingske Business i dag forsikrer Stadil om, at han ingen interesse har i at sværte Søren Schriver til.

Vi har prøvet alt
- Vi har virkeligt prøvet at løfte hver en flig og prøvet at se sagen fra Sørens perspektiv, for vi har ikke ønsket at se det her i en mand, som vi har arbejdet sammen med i 25 år og har et meget personligt forhold til. Vi har prøvet alt og har prøvet at se med så positive øjne på det som muligt, men faktum er bare, at alt er fuldt dokumenteret og bevisført på alle måder. Derfor var der ikke anden udvej, selv om det ærgrer os utroligt meget, siger Christian Stadil til Business.

- Sagens essens er, at der er foretaget en masse ting, som er dybt illoyale, som er ekstremt uregelmæssigt, og som strider mod al etik og mod firmaets interesser, siger Stadil - stadig uden at konkretisere beskyldningerne.

Nogle gange er nogen utro
Over for BT sammenligner Stadil  bruddet mellem direktøren og Hummel som et ægteskab, hvor den ene part er utro:

- For mange mennesker kan det være svært at tro, for Søren er meget vellidt. Men man ser det også nogle gange ved ægteskaber. Nogle gange er nogen utro, selv om man aldrig nogensinde ville have troet, at de kunne finde på det – og sådan er det åbenbart også nogle gange i forretningsverdenen. Søren er en utrolig vellidt og en flink fyr, men han har bare også haft en anden side, fortæller Hummel-ejeren uden at ville uddybe, hvad det er for en anden side.

Christian Stadil har ikke over for Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans ønsket at uddybe, hvad der konkret er sket, og Søren Schriver er heller ikke meget meddelsom.

Afviser alle beskyldninger
Men han har dog pure afvist, at han har gjort noget galt.

- Den korte version er, at jeg er chokeret over det her. Jeg har været CEO i 24 år og stort set skabt værdi for brandet hvert eneste år. Jeg har opført mig fuldstændig loyalt i alle årene også nu. Så den dybere bevæggrund fra bestyrelsens side kender jeg ikke, siger Søren Schriver til Finans.

Han oplyser, at han ikke ved, hvad det er, bestyrelsen hentyder til, når den henviser til dispositioner i Tyrkiet.

På spørgsmålet om, om han forventer at blive frifundet for alle beskyldninger, svarer han:

- Ja, fuldstændig, har Søren Schriver sagt til Finans.

Derudover havde han ikke har kommentarer til sagen.

60-årige Søren Schriver har været direktør i Hummel i mere end 23 år - faktisk var han direktør i seks år, før Stadil købte Hummel. Sammen fik de virksomheden op i gear med en flot vækst på mere end 20 procent hvert eneste år 20 år i træk.

Se også: Stadil fyrer Hummel-direktør: - Jeg er meget chokeret over det, der er kommet frem

121 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere