Fornem hæder til dansk gourmetkonges restaurant i New York

Den danske kok og iværksætter Claus Meyer får stor ros for sin restaurant af New York Times

Claus Meyer sammen med chefkokken Gunnar Gislason på 'Agern'. Foto: AP Photo/Bebeto Matthews
Claus Meyer sammen med chefkokken Gunnar Gislason på 'Agern'. Foto: AP Photo/Bebeto Matthews

Succesen for den danske gourmetkonge Claus Meyers restaurant Agern, der ligger midt på Manhattan i den historiske Grand Central Terminal, fortsætter ufortrødent.

Mens man i november fik sin første Michelin-stjerne, så er man nu kommet ind på en femteplads på New York Times eksklusive top 10 over restauranter i New York i 2016.

Hæderen bliver givet af avisens kendte madanmelder Pete Wells, som blandt andet skriver om restauranten:

'Agern er den, der gør det værd at misse toget'.

Selv er hovedpersonen ikke overraskende begejstret for den fornemme placering.

Restauranten er tæt forbundet med Great Northern Food Hall, der er et større madmarked med nordisk tema, som Claus Meyer åbnede i selv samme bygning i foråret.

Se også: Meyer jubler over Michelin-stjerne

Temaet for 'Agern' er, som navnet antyder, nordisk mad med råvarer fra delstaten New York.

Successen er dog bestemt ikke uvant for Claus Meyer. Han er således som bekendt en del af ejergruppen i Noma, der kan bryste sig af to Michelin-stjerner og tidligere har været kåret til verdens bedste restaurant.

Se også: Claus Meyers rester giver stort millionoverskud

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen