Frank Hvam ligeglad med underskud: Betaler sig selv 6 millioner

Frank Hvams selskab KVABS ApS fremviser et mindre underskud for 2016

Frank Hvam kører i sin el-bil i forbindelse med premieren på Dan Dream. Foto: Mikkel Tariq Khan
Frank Hvam kører i sin el-bil i forbindelse med premieren på Dan Dream. Foto: Mikkel Tariq Khan

Selvom Frank Hvam i 2016 for første gang i flere år har måttet indkassere et tab i sit personlige selskab KVABS ApS, så har komikeren alligevel trukket flere millioner kroner ud til sig selv.

Det fremgår af selskabets spritnye regnskab.

I modsætning til forrige års overskud på 4,2 millioner kroner bød 2016 på et underskud på de mere beskedne 75.000 kroner, som også betegnes 'utilfredsstillende'.

Frank Hvam har i løbet af året været med til at lave filmen Dan Dream, hvorfor der ikke har været den store aktivitet i selskabet. Men udbyttet af filmen vil formentlig kunne ses på hans næste regnskab for 2017, hvor filmen har haft premiere.

Trods underskuddet har Hvam trukket omkring 6,4 millioner kroner ud af firmaet i udbytte til sig selv. Det efterlader firmaets egenkapital på 7,3 millioner kroner.

Casper C med overskud
Hans kendte partner Casper Christensen har også netop aflagt regnskab. I selskabet BabyRhum Aps endte 2016 med et overskud på 350.000 kroner.

Det var i sær hans engagementer i natklubsbranchen, som er medvirkende til det. Udover at være en del af natklubben Bremen, så har han også procenter i klubben At Dolores.

77 kommentarer
Vis kommentarer