Holch Povlsens turist-projekt møder modstand

Den danske rigmand Anders Holch Povlsen møder modstand i Skotland

Lokale forretningsdrivende i Skotland er ikke tilhængere af Anders Holch Povlsens plan om at opføre et hotel i deres landsby. Foto: Jan Sommer
Lokale forretningsdrivende i Skotland er ikke tilhængere af Anders Holch Povlsens plan om at opføre et hotel i deres landsby. Foto: Jan Sommer

Milliardæren Anders Holch Povlsen, der blandt andet ejer ASOS og Bestseller, vil bygge et idyllisk resort i Skotland.

Resortet skal inkludere hotel, restaurant, bager, butikker og mikrobryggeri.

Men danskeren møder nu modstand fra lokale forretningsdrivende i området.

Det skriver Daily Mail.

Det er særligt hotelejere, der frygter, at rigmands-projektet vil få negativ indflydelse på deres forretninger i landsbyen Tonque, hvor danskeren har planer om at opføre resortet.

- Vi er klare modstandere af indkvarteringsdelen af den foreslåede udvikling, siger Suzanne Mackay, der ejer 'Kyle of Tongue Hostel and Holiday Park', til det britiske medie.

- Det her er ikke fair konkurrence for andre udbydere af indkvarteringsmuligheder, og det vil direkte påvirke vores forretning, siger Suzanne Mackay, uddyber hun.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet om Anders og Anne Holch Povlsens skotske erhvervs- og bevaringseventyr under firmanavnet 'Wildland Ltd', hvor de over årene har opkøbt så mange ejendomme, at de i dag kan kalde sig Storbritanniens største jordbesiddere.

Danskeren, der har en formue i omegnen af 50 milliarder kroner, råder over mere end 80.000 hektarer i Skotland.

Parret har i mange år haft stor kærlighed til landet, som de ofte besøger for at nyde den skønne natur.

Anders og Anne Holch Povlsen er gift og har sammen fået fire børn. Tre af børnene døde på tragisk vis under terrorangrebet i Sri Lanka sidste år.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Holch Povlsens presserådgiver, som oplyser, at Holch Povlsen ikke har nogen kommentar.

Se også: Danske milliardærer risikerer at blive smidt ud af Skotland

Se også: 800 kilometer lang turistmagnet overtaget af dansk milliardær

Anders Holch Povlsen og hans kone, Anne, har på tragisk vis mistet tre af deres fire børn i terrorangrebet i Sri Lanka påskesøndag. Foto: PR/Bestseller 112 - 22. apr. 2019 - kl. 14:13 Kort inden tragedie: Børnene skulle videreføre stort projekt

129 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere