Hotelkonge tjener mere end nogensinde før

Niels Fennet, der har skabt lavpriskæden Cabinn, tjener rekordmange penge

Hotelejer Niels Fennet fotograferet ved Cabinn i Ørestad. Foto: Finn Frandsen
Hotelejer Niels Fennet fotograferet ved Cabinn i Ørestad. Foto: Finn Frandsen

73-årige Niels Fennet fortsætter med at tjene svimlende summer på sine lavprishoteller.

Faktisk har rigmanden aldrig nogensinde tjent så meget på sin Cabinn-kæde, som han gør nu, viser et spritnyt regnskab fra Cabinn Holding Aps.

Med et overskud på 93 millioner kroner, som ifølge Fennet var 'bedre end forventet', slår han således sidste års rekord på 87,5 millioner kroner.

Sammen med hustruen Lise Fennet råder han over ti hoteller, der er placeret rundt om i landet. De mange års succeser har gjort ægteparret til mangemillionærer. Og tæller man deres formue sammen kan de kalde sig milliardærer. ifølge Berlingske opgøres deres formue til 1,7 milliarder.

Niels Fennet åbnede sit første Cabinn-hotel på Frederiksberg i 1990. Ideen til de små værelser og tilhørende lave priser kom efter de mange familieture til Norge på Oslofærgen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Uden penge gør det ondt
Han har tidligere i et interview med Ekstra Bladet kaldt sig selv mere for iværksætter end ingeniør.

- Det er de færreste, der kan få lov at opleve at opfinde ting, men også nyde sødmen ved at have realiseret det og at have tjent nogle penge. Jeg kan sagtens bruge den samme floskel som alle andre, men et eller andet sted - uden penge gør det jo ondt, så kan man ikke ekspandere for eksempel.

Fennet er da heller ikke færdig med at udbygge forretningen. På Kalvebod Brygge i København skal der sammen med Ikea opføres hotel, varehus og ungdomsboliger, og byggeriet skal efter planen stå klar i 2019.

10 kommentarer
Vis kommentarer