Ikonisk dansk hotel solgt i milliardhandel

Bella Sky, der ligger i Ørestaden i København, skifter ejere efter seks år

Prisen på Bella Sky er angiveligt på omkring 1,5 milliarder kroner. Foto: ritzau/Finn Frandsen
Prisen på Bella Sky er angiveligt på omkring 1,5 milliarder kroner. Foto: ritzau/Finn Frandsen

Et af landet mest kendte hoteller får nye ejere.

Bella Sky, som ligger i Ørestaden i København, er således blevet solgt til den norske Wenaagruppen i en milliardhandel, skriver TV 2.

Det er investeringsfonden Solstra Capital Partners, som sælger hotellet videre. Ifølge TV 2 ligger prisen på omkring 1,5 milliarder kroner.

- Vores strategi er at eje store hotelejendomme med god beliggenhed i de største byer i Europa, og her passer Bella Sky ind i vores eksisterende portefølje, siger Lars Wenaas, administrerende direktør i Wenaagruppen, til mediet.

Det firestjernede Bella Sky blev opført i 2011 og tæller 23 etager og 812 værelser, som er fordelt på 42.000 kvadratmeter.

Efter nogle hårde år under og efter finanskrisen, har den danske hotelbranche virkelig fået sat gang i indtjeningen. Aldrig før er der blevet tjent så mange penge i branchen, og ejerne af de forskellige kæder er da også blevet forgyldt. Læs mere om det herunder:

Arp-Hansen-brødrene spiller en vigtig rolle i den danske hotel-branche. Foto: Sif Meincke/Polfoto Tæt på Stenrige brødre, smart ægtepar, enker med minus...: Her er Danmarks hotelkonger

40 kommentarer
Vis kommentarer