Kaffebarkæde med kæmpe planer: Vil have 100 butikker

Den nye direktør for Espresso House, Claus Skovfoged, vil åbne op til ti butikker om året de næste par år

Espresso House i Krystalgade i København. Hvis det står til kædens nye direktør, skal antallet af butikker fordobles rundt om i landet. Foto: Jonas Olufson
Espresso House i Krystalgade i København. Hvis det står til kædens nye direktør, skal antallet af butikker fordobles rundt om i landet. Foto: Jonas Olufson

Mens Espresse House, der er landets største kaffebarkæde, lige nu tæller 50 butikker, så er målet, at det antal skal fordobles inden for de nærmeste år.

Det melder den nytiltrådte adm. direktør, Claus Skovfoged, ud til Fødevarewatch.

- Jeg er sikker på, at vi kommer op og rammer 100 shops i Danmark. Det kan markedet godt klare. Vi har et godt koncept, og vi ved, hvordan vi skal drive det. Nu skal vi finde de rigtige lokationer, siger direktøren.

De fleste af de nuværende kaffebarer ligger p.t. i de danske storbyer. Men sådan skal det ikke være i fremtiden.

- Vi ser et potentiale over hele Danmark. Vi er allerede godt repræsenteret i København, Odense, Aalborg og Aarhus, men vi ser også et potentiale i at åbne i mange af de mindre byer, siger han.

Espresso House er ejet af det tyske investeringsselskab Jab Holding, som i 2015 købte både Baresso i Danmark og Espresso House i Sverige. Året efter besluttede man at lukke ned for Baresso I Danmark og i stedet erstatte alle kædens butikker med Espresso House.

Processen har taget flere år og kostet mange penge. Blandt andet kostede det i 2017 et stort underskud på 6,4 millioner kroner, men allerede i 2018 fik man vendt det til et overskud på 5,8 millioner kroner.

66 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere